lady_gaga_2011_1

DOKUMENTARNI FILM O ŽIVOTU LADY GAGE – INSIDE THE OUTSIDE

Šta se nalazi iza najčudnije muzike, neverovatnih frizura i najluđih kostima na svetu?

U petak, 17. Juna, u 19:30 pogledajte regionalnu premijeru ekskluzivnog MTV Lady Gaga dokumentarnog filma!

Jednosatni MTV specijal „Lady Gaga: Inside the Outside“ imao svoju premijeru 26. maja za gledaoce sa područija SAD, a sada vam predstavljamo regionalnu premijeru ovog dokumentarca u kojem je Gaga, po sopstvenom priznanju, „dozvolila publici da vidi sve njene slabosti“.
U ovom ekskluzivnom jednosatnom dokumentarnom filmu, čiju režiju potpisuje Davi Russo, Lady Gaga otkriva i sve o kreativnim energijama koje su preko njene karijere definisale celu jednu generaciju, a fanovi će imati prilike da uđu u određenu vrstu „intimne koverzacije“ sa jednom od najvećih zvezda današnjice. Pevačica je podelila sa svojim „malim čudovoštima“ priče o svom detinjstvu i odrastanju, svojoj porodici, o tome kako je razvijala svoju kreativnost, o velikom poštovanju koje ima za koleginicu i pop ikonu Beyoncé, kao i priču o svojoj najvećoj ljubavi – gradu Njujorku.

Povezana vest:  Udruženje rok muzičara proslavilo prvi rođendan

Sve ovo – i još mnogo, mnogo toga – pogledajte u emisiji  „Lady Gaga: Inside The Outside“ u petak, 17. Juna, kada vas čekaju „MTV meets: Gaga“ u 19:00 i „Lady Gaga – Inside The Outside“ u 19:30 -samo na vašem MTV-ju!