sergej trifunovic

JDX BACKSTAGE PONOVO na EXIT-u!

Jack je na turneji već 160 godina  i ovog leta ponovo stiže  na Exit!

Nakon posebnog uspeha i čarobnih iskustava sa prošlogodišnjeg Exit festivala, sa velikom radošću objavljujemo da Jack Daniel’s putujuća žurka ponovo dolazi na Petrovaradinsku tvrđavu! Prošle godine ova zona predstavljala je jednu od glavnih festivalskih atrakcija, a kroz JDX bekstejdž prošlo je nekoliko hiljada posetilaca. JDX bio je najudobnija oaza u kojoj ste mogli da sretnete poznata i prijatna lica.

Pozivamo vas da i ove godine zajedno sa nama uživate u dobroj muzici, zabavi i vrhunskom viskiju na najvećem regionalnom muzičkom festivalu!

klaxonsi i fanovi 3

Jack Daniel’s Experience (JDX) je inspirisan pionirskim i avanturističkim duhom samog gospodina Jack-a, koji nije bio samo ljubitelj dobrog viskija, već i strastveni ljubitelj muzike. 1892. godine odlučio je da osnuje sopstveni bend “The Silver Cornet Band” i bio je vlasnik dva saluna: “The White Rabbit” I “The Red Dog”.

Povezana vest:  METALLICA – Vodič kroz Ušće, 8. maja

Jack-ova filozofija da dobra muzika i dobar viski zbližavaju ljude je i danas tačna i zato JDX već četvrtu sezonu za redom ide na turneju po evropskim festivalima! Ove godine autentični američki kamion posetiće osam festivala u sedam zemalja  noseći najveći mobilni bar u Evropi. U poslednje tri godine, JDX letnja turneja je obuhvatila trideset festivala širom Evrope , a svaka je geografski odlazila dalje od prethodne!

Ovog leta JDX posetiće sledeće fenomenalne festivale: Primavera Sound (Španiji), Rock Im Park (Nemačkoj), Pinkpop (Holandij), Sarajevo Film Festival (B&H), Sziget (Mađarska), Benicassim (Španija), Leeds & Reading u (Velika Britanija) i Exit festival u Srbiji. Više oinformacija o ovoj turneji možete da nađete na adresi: www.jackontour.com

Povezana vest:  Brus Dikinson, pevač Iron Maiden-a, boluje od raka

Od 7. do 10. jula u Novom Sadu, smenjivaće se super domaćini koji će uzbudljivim programom i svojom harizmom kreirati atmosferu privatne zabave iz snova.  Pored specijalnih gostiju, američko-švajcarskog benda The Dandies, na JDX četvorodnevnoj žurci nastupiće domaći bendovi i DJ-evi  u nesvakidašnjem izdanju i muzičkom raspoloženju. Naučićete sve o specijalnom pravljenja kvalitetnog viskija, sa 3D naočarama ćete krenuti na virtuelnu turu kroz Lynchburg, a u svakom trenutku ćete moći da odigrate partiju stonog fudbala ili Black Jack-a. Sve ovo i impresivni JDX truck-bar učiniće vaše festivalsko iskustvo neprocenjivim!

Povezana vest:  Justina Biebera tužio bivši telohranitelj

Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće  lociran iza glavne bine.  Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.  U dodatku ćete naći registracioni formular kojim se prijavljujete za Jack Daniel’s Backstage Pass. Popunjene prijave za Jack Daniel’s Backstage Pass (18+) šaljite na adresu [email protected]. Ukoliko niste dobili formular – zatražite ga na istoj email adresi! Svi koji se elektronskim putem registruju, imaće prednost na ulazu u JDX zonu, jer će njihovo ime već biti na spisku.