magnifico

DUPLA MTV PREMIJERA

Slovenačka kombinacija – Neisha sa pesmom „Alarm srca“ i Magnifico „Samo malo“

Ovog ponedeljka, 20. juna u 20:00, dva slovenačka izvođača, Neisha i Magnifico, premijerno će prikazati svojanova video ostvarenja. Neisha je uradila spot za veselu numeru „Alarm ljubavi“, dok će Robert Pešut – Magnifico predstaviti spot za pesmu „ Samo malo“, koja je glavna muzička tema filma „Montevideo, Bog te video“.

Nakon ogromnog uspeha filma „Montevideo, Bog te video“, koji je bio apsolutni pobednik na nedavno održanoj Gorki list MTV Movie Awards 2011 dodeli, numera zaraznog ritma „Samo malo“ naišla je na podjednako dobar prijem kod publike. Kako Magnifico kaže, vremena za rad na pesmi je bilo malo, ali su se on i Bragan Bjelogrlić, reditelj filma, odmah složili oko ideje i ritma koji bi trebalo da da posebnu notu ovoj drami o putu reprezentacije Srbije na svetsko prvenstvo u fudbalu u Urugvaju 1930. godine. Kako je tema filma smeštena u davne dane, melodija podseća na šlagere iz tog vremena, sa primesama modernog, etno i latino zvuka koja neodoljivo tera da se pevuši još dugo nakon što je čujete.Numera „Samo malo“ postala je YouTube hit sa oko 400 000 pregleda!

Povezana vest:  Lejdi Gaga želi da pokrene svopstvenu modnu liniju

Novi spot multitalentovane slovenačke muzičarke Neishe pruža vam priliku da zaplešete u sobi i širite ljubav! U naslovu pesme “Alarm srca”nalazi se i poruku cele numere, a takav je i spot – pun ljubavi, boja i plesa. Video je režirao Predrag Rajčić – Perica koji je odgovoran i za druge Neishine spotove. „Alarm ljubavi“ je sniman u parku i ljudi koji se pojavljuju u spotu su zapravo slučajni prolaznici koji hodali kraj njih i njihove reakcije i osmesi kad su ugledali tri velika srca kako plešu na travi su autentični. “Sviđaju mi se “makarena“ pokreti u koreografiji, jer ti se jednostavno zavuku pod kožu,” komentarisala je Neisha. Snimanje je pratilo mnogo anegdota, a najupečatljivija je da su radnici gradske čistoće greškom pokupili stative i delove scenografije i bacilli ih u kamion. Ali na kraju je sve dobro prošlo, jer je režiser u poslednjem momentu primetio da mu fale stvari na setu.

Povezana vest:  Stonsi krenuli na novu turneju