Lav_boca_2011

Carlsberg Srbija pripremila nova iznenađenja za najvernije LAVopije

Kompanija Carlsberg Srbija sa svojim brendom LAV pripremila je počev od 1. juna pregršt novih iznenađenja za sve pivopije u Srbiji. Ideja kompanije je da potrošačima svakog sata i svakog dana, tokom naredna dva meseca, do 30. jula ponudi mogućnost da osvoje nagrade uz slanje broja sa fiskalnog računa nakon kupovine LAV ili Zlatnog LAV piva.

Povezana vest:  U Beču oboren bejbi bum rekord u 2016. godini

-Leto je uvek pravo vreme da, pored beskompromisnog kvaliteta i osveženja za vruće dane, najodanijim pivopijama pružimo lepe trenutke. Naši potrošači će morati da budu naročito vredni jer će imati priliku da svakog dana i svakog sata osvajaju nagrade u trajanju do 30. jula. Ono što je potrebno za učešće je da svaki potencijalni dobitnik, nakon kupovine LAV-a ili Zlatnog LAV-a u vrednosti od najmanje 300 dinara, pošalje SMS poruku prema postojećem uputstvu. Verujemo da ćemo u narednom periodu obradovati veliki broj ljubitelja Lava i podsetiti da, pored svakodnevnih obaveza, ipak imamo pravo na dobra vremena – istakla je Dragana Nerandžić, marketing menadžer za mainstream brendove kompanije Carlsberg Srbija.

Povezana vest:  Superiorna nega i miris klasične NIVEA plave kreme i dok perete ruke

Lovci na LAV nagrade imaće zadatak da u SMS poruci pošalju BI jedinstveni broj koji se nalazi u dnu svakog fiskalnog računa na broj 3334. Dobitnike očekuju brojni LAV pokloni (svakog sata pivski set, svakog dana letovanje u Grčkoj za dvoje, svakog meseca besplatno pivo u kafani po izboru), a za one pivopije koji budu najsrećnije ruke LAV za njega i njegovih 10 drugara, organizuje utakmicu sa fudbalskom reprezentacijom Srbije.

Povezana vest:  Humanitarna akcija srpskih dizajnera u Mikseru

Jer imamo pravo na dobra vremena!