tony_city

Tony Cetinski u Beogradu!

“CITY RECORDS”, Agencija “NOBILO I CETINSKI” i “MUSIC STAR PRODUCTION” vam ponosno najavljuju koncertnu promociju prvog “THE BEST OF” albuma u karijeri Tonija Cetinskog. “THE BEST OF” na tržište donosi izdavačka kuća “CITY RECORDS”

Koncert će se održati 30.juna u klubu “La Folie” (ex letnja Cinema) sa početkom u 22h.

Nakon dvadeset godina vrlo uspešne karijere, poslednjh šest na samom vrhu, nakon što je rasprodao sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji, Tony Cetinski objavljuje svoj prvi “THE BEST OF” album i časti beogradsku publiku sa koncertnom promocijom u srcu Beograda na predivnom Kalemegdanu.

Povezana vest:  Još jedno muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića u Madlenianumu

Tony Cetinski će na koncertnoj promociji otpevati uživo svoje najlepše pop pesme i počastiti sve prisutne sa 90 minuta čistih emocija, ljubavnih pesama i odlične muzike.

S obzirom na dosadašnje nastupe u Beogradu, dobar provod je siguran. Hemija između Tonija i beogradske publike je odlična i svaki od nastupa je jedan od onih za pamćenje.

Ulaznice za Tonijev koncert 30.juna  mogu se kupiti  po ceni od 1.000, 1.500, 2.000 i 5.000 dinara na svim prodajnim mestima “CARD SERVISA” (Beogradska arena, PC Ušće, Kulturni centar Beograda, knjižare Delfi i Vulkan), Dom Sindikata, klub La Folie, Music Star Production.

Povezana vest:  Egzit pokrenuo internet televiziju sa snimcima koncerata