t_mobile

Uz bogati muzičkog program, T-Mobile INmusic festival je za sve svoje posetioce i ove godine osigurao niz dodatnih pogodnost

Pogodnosti festivalskog kampa

U razdoblju od 18. do 23. juna, posetiocima T-Mobile INmusic festivala na raspolaganju će biti šestodnevni kamp s nizom zanimljivih sadržaja poput besplatne radionice joge, didgeridooa, djembe i žongliranja te organizovanih izleta na atraktivna odredišta, poput obilaska ili biciklističkih tura po Plitvičkim jezerima te raftinga na Mrežnici i Uni.

Uz to, kamperi će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu, mogućnost čuvanja ličnih stvari, punjenja mobilnog telefona i laptopa, a dostupni će im biti i svi sadržaji Jaruna.

Povezana vest:  Kasabijan i Kings of Leon na engleskom festivalu Vi

Kamperske ulaznice mogu se kupiti po jedinstvenoj ceni od 150 kn.

40% popusta na povratne karte HŽ-a

Saradnja HŽ Putničkog prijevoza i T-Mobile INmusic festivala traje godinama i polako preuzima ulogu tradicionog partnerstva u organizaciji prevoza vozom. Tako i ove godine svi posetioci festivala iz Hrvatske i Slovenije mogu koristiti popust u visini od 40 % od redovne cene u 1. i 2. razredu.

Da bi se ispunili uslovi za korištenje odobrene povlastice, putnici prilikom kupovine prevoznih karata trebaju izjaviti da putuju na ovu manifestaciju. Prevozna karta mora biti isključivo povratna i overena pečatom od strane organizatora T-Mobile INmusic festivala na ulaznoj blagajni festivala. U slučaju neoveravanja prevozne karte, u povratku se doplaćuje razlika cene do punog iznosa.

Povezana vest:  Američki mediji preneli vest o smrti Balaševića

Popusti na ulaznice

T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju popust od 50 kuna (prazna poruka se šalje na broj 2255) pa tako cena ulaznice za njih iznosi 390 kn.
Primljenu SMS poruku potrebno je pokazatii pri kupovii ulaznice. Popust za T-Mobile korisnike vredi isključivo za festivalske ulaznice i ne odnosi se na kamperske ulaznice i dnevne ulaznice.

Deca do 12 godina uz pratnju odrasle osobe imaju slobodan ulaz.

Pogodnost kupovine ulaznica na tri rate

Kupci festivalskih i kamperskih ulaznica za T-Mobile INmusic festival mogu iskoristiti i mogućnost plaćanja karticama u mesečnim ratama, do 3 meseca, u skladu s pravilima i uslovima banaka. Ulaznice se putem kartica na rate mogu kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, po ceni od 440 kn, odnosno 390 kn s popustom za sve T-Mobile korisnike.

Povezana vest:  Koncert učenika Škole moderne muzike "Oktava" u Domu omladine Beograda

Organizovan prevoz do Otoka hrvatske mladeži na Jarunu

Na dane održavanja festivala, 21. i 22. juna, posetiocima je osiguran besplatan prevoz Jarunom u razdoblju od 18:00 do 04:00 sata. Dve autobuske linije saobraćaće od do dva moguća ulaza na Jarun: „Ulaz hrvatskog sokola“ i „Ulaz Hrgovići“ sve do ulaza na T-Mobile INmusic festival.
Prevoz festivalskim autobusom je besplatan.