hladnopivo_2011

DUPLA MTV PREMIJERA: S.A.R.S. “MIR I LJUBAV” I HLADNO PIVO “SVET GLAMURA”

U ponedeljak, 27. juna u 20 sati regionalni MTV i MTV.RS donose nove, dugo očekivane spotove grupe S.A.R.S. “Mir I Ljubav” i Hladnog piva “Svijet glamura”.

Numera “Mir i Ljubav” je drugi singl sa aktuelnog albuma “Perspektiva” benda S.A.R.S. Nakon uspeha na koji je ovaj album naišao kod publike, sa preko 40 000 preuzetih kopija sa sajtova regionalnog MTV kanala, numera “Mir i Ljubav” obećava da će nastaviti istom stazom uspeha.

Povezana vest:  Fitnes žurka za Beograđane

Nakon odlične saradnje na spotovima za numere „Debeli ’lad“, „Rakija“ i „Ratujemo Ti i Ja“, S.A.R.S. se i ovog puta odlučio za reditelja Vladimira Miloševića. Ceo bend se okupio i uputio na jednodnevni izlet u slikoviti ambijent vodopada Gostilje kod Užica, gde je spot snimljen.

Novi studijski album pankera iz Gajnica, “Svijet glamura”, odmah je po objavljivanju osvojio čitavu regiju i povukao ceo niz odličnih recenzija. Uspehu je doprineo i prvi singl, “Ezoterija”, čiji je sjajan spot takođe prikazan u sklopu MTV-jeve premijere.

Povezana vest:  Koncert srpskih i hrvatskih akustičara

Novi singl, “Svijet glamura”, u eter je pušten početkom juna, a proteklih nedelja bend je snimio spot, u saradnji sa Pilot Studiom iz Splita.

Hladno pivo će leto provesti na brojnim svirkama “testirajući” nove pesme kod fanova, ali i pripremajući se za 7. oktobar, kada će nastupiti u zagrebačkoj Areni.