blaza_long_play

Prljavi inspektor Blaža kao Elvis na Eks-ju rok festivalu

Prljavi inspektor Blaža, koji će sa svojom grupom „Kljunovi“ nastupiti 25. juna na Eks ju rok festivalu u Starčevu, najavio je mogućnost da se na koncertu pojavi u kostimu Elvisa Prislija, saopštila je danas koncertna agencija Long plej.

Blaža, koji je do sada nastupao na koncertima u kostimu Supermena, sa Kljunovima priprema singl „Živele žene“ – obradu Elvisovog hita „Viva Las Vegas“, koji je početkom devedesetih godina prošlog veka dodatno popularizovala teksaška hard rok grupa „ZZ Top“.

Povezana vest:  MTV TakeOver Weekend

Takođe, Blaža će u Sloveniji uskoro snimiti spot za „Živele žene“ koji će ličiti na Elvisov film „Viva Las Vegas“ iz 1964. godine.

Kako se u saopštenju navodi, singl „Živele žene“ bi za oko mesec dana trebalo da bude besplatno dostupan za skidanje sa Interneta, a biće postavljen na veb sajtu www.blazaikljunovi.com.

„Mislim da su velike sanse, skoro 90 odsto, da će u Starčevu biti premijera i promocija nove faze u mojoj karijeri. Tri godine sam bio Supermen, pa ću tri godine biti Kralj rokenrola. Nadam se i da ćemo odsvirati novi singl“, saopštio je Blaža preko sajta „Long pleja“.

Povezana vest:  Adel nije uspela da rasproda britanski Vogue

U banatskom mestu Starčevo, na Eks ju rok festivalu, 25. juna će svirati i grupe „Plavi orkestar“, „Atomsko sklonište“ i „Ritam nereda“, a događaj će, kao i prethodne dve godine, biti održan na stadionu fudbalskog kluba Borac.