Peta grupa takmičara u ou programu “Stars”

STARS_TELOPU utorak 9. februara u 21.10h na televiziji Košava, nastupila je peta grupa trenutno jedinog pop takmičenja u Srbiji „Stars”. Pored stalne postave žirija pevačice Cvete Majtanović, i tekstopisca i kompozitora Baneta Opačića, ove nedelje u Starsu gledamo i novog člana žirija, mladog pevača Aleksandra Karađorđevića.
U ovoj grupi bilo je više mladih talenata, no ipak se jedan izdvojio. U pitanju je dvadesetdvogodišnji Danijel Kiš koji je otpevao Stingovu čuvenu pesmu „Englishman in N.Y” . 
Zvanični sjat www.starsmusic.rs svakog dana beleži sve veču posećnost mnogobrojnih fanova ovih mladih i talntovanih takmičara. Rasprave su žučne a komentari zanimljivi i intrigantni. No, kako i ne bi bili kada borba za vrednu nagradu ne prestaje. Nagrada nije novčana ali jeste vredna sto hiljada evra. A svi oni se bore za maxi singl, medijsku promociju, debitovanje na Radijskom festivalu u maju ove godine i za direktno učešće u finalu Radijskog festivala 2011.godine. 
Pratite ovaj uzbudljivi šou kroz koji vas vodi Katarina Danojlić svakog utorka i četvrtka od 21.10h samo na televiziji Košava. A u četvrtak ne propustite izbacivanje 4 takmičara iz pete grupe i glasajte za svoje favorite.

Povezana vest:  Predstavljamo učesnike šestog Belgrade Foam Festa: Kurd Maverick, Viktoria Metzker, Stereo Palma...