Cinears: „Zaljubite se uz film“ u knjižari Delfi, SKC

nine-posterDistributer Cinears u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna i knjižarom Delfi (SKC) povodom Dana zaljubljenih priprema brojna iznenađenja.

Pod sloganom “Zaljubite se uz film”, u petak, 12. februara u pomenutoj knjižari ljubitelji filmske umetnosti imaće priliku da uz kupovinu Cinearsovih DVD izdanja dobiju i bioskopske karte za filmove koji su trenutno aktuelni u našim bioskopima – film Roba Maršala “Devet”, triler “Kutija” sa Kameron Dijaz i Džejmsom Marsdenom u glavnim ulogama, kao i film Pedra Almodovara “Prekinuti zagrljaji”.

Povezana vest:  OMV Srbija i Caritas Srbije spremaju tinejdžere za budućnost

Iz ponude posebno izdvajamo set “Dve ćerke za kralja” (knjiga i film), set Almodovarovih filmova, hit film “Ljubav u Barseloni”, domaće ostvarenje “Tamo i ovde”, “Čitač” sa Rejfom Fajnsom i Kejt Vinslet u glavnim ulogama i mnoga druga Cinearsova izdanja.

Uporedo sa bioskopskim startom filma “Devet” u kome igraju Daniel Dej Luis, Marion Kotijar, Penelope Kruz, Kejt Hadson, Nikol Kidman, Sofija Loren i Fergi, u prodaji je i soundtrack iz ovog ostvarenja koji je objavio Universal Music. Poseban kuriozitet je numera “Take It All” u izvođenju Marion Kotijar, koja je nominovana za Oskara u kategoriji najbolje originalne muzičke numere. Kupci ovog soundtrack-a na poklon će dobiti bioskopske karte za spektakularno ostvarenje Roba Marsala.

Povezana vest:  Prolećni Sajam cveća u Delta Cityju

Posetioce očekuju i muzički singlovi, atraktivni posteri, kao i prilika da uzivaju uz muziku iz filma “Devet”.

Posetite nas i “Zaljubite se uz film”. 

Akcija u knjižari Delfi, SKC počinje od 16.00.