nisvil_festival_scena

Ulaznice za Nišville 2011

Promo cene –  do 30. juna!

 

Pri kraju je druga faza pretprodaje ulaznica po promotivnim cenama za predstojeće izdanje Nišvila koje će se održati od 11. do 14. avgusta 2011. u niškoj Tvrđavi.

Do 30.juna regularni komplet karata za četiri festivalske večeri iznosi 2.600,00 dinara, a po već ustaljenoj tradiciji učenici i studenti mogu (uz dokaz: indeks ili đačku knjižicu) kupiti komplete ulaznica po ceni od 2.100,00 dinara!

U prodaji su i pojedinačne karte po ceni od 800,00 dinara, VIP kompleti od 3.000,00 dinara, kao i VIP pojedinačne ulaznice koje koštaju 1.000,00 dinara po večeri.

Povezana vest:  Koncert trupe L'orchestre d'hommes-orchestres Performs Tom Waits 31. oktobra u Domu omladine

Sve kategorije karata sa bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu mogu se kupiti preko prodajne mreže Card Service-a i Eventima putem vaučerske prodaje, kupovinom “fizičkih” karata, kao i online prodajom na: www.tickets.rs i www.eventim.rs

Za publiku iz Niša i okolnih mesta karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima – City radio (Ćirila i Metodija 24) i Big Star (Cara Dušana 65), na prodajnim mestima Card Service-a u ekspozituri Privredne Banke Beograd u Nišu (ulica Cara Dušana 33a), u knjižari Vulkan u TC Merkator (Vizantijski bulevar 1), u knjižari Delfi/Laguna (Voždova 4) i u knjižari Indigo (Obrenovićeva 39 – pešačka zona, preko puta TPC Kalča).

Povezana vest:  EUROSONG 2010, Stanković večeras u prvom polufinalu Pesme Evrovizije

Takođe, u Nišu se ulaznice mogu kupiti i na prodajnim mestima Turističke Organizacije Niša – TON (Voždova 7 i na samom ulazu u Tvrđavu), u Energy music shop-u (TPC Kalča – prizemlje), kao i u Music house-u (Generala Milojka Lešjanina 12).

Studentski kompleti za sada se mogu naći isključivo na prodajnim mestima Card Service-a i Evetima!

Inače, na Nišvillu 2011 nastupiće i Tom Harrell Quintet, Hans Dulfer Band sa specijalnim gostom Candy Dulfer, Sly and Robbie ft. Junior Reid, Mungo Jerry Blues Band, May Nova Band ft. Rick Margitza, Vlada Maričić band ft.Teodossi Spasov, Miško Plavi trio (Vasila Hadžomanov, Srdjan Dunkich) ft. Lena Kovačević, Jive Aces, Oleg Kireyev, i mnogi drugi.

Povezana vest:  Rorker iz "X Faktora" o izjavi Željka Joksimovića: Ne osećam se kao šminker!