beyonce_promo

Bijonse osvojila Britaniju nakon Glastonberija

Pop pevačica Bijonde je izgleda osvojila Veliku Britaniju nakon nastupa na festivalu Glastonberi, i sama je bila zapanjena kada je videla koliko je publika u toj zemlji ceni.

Naime, kada je u ponedeljak u Londonu ušla u jednu od prodavnica da kupi svoj album, iznenadila se kada je videla koliko fanova ju je dočekalo i koliko njih se želi slikati s njom ili dobiti autogram.

Povezana vest:  Lu Rid organizuje koncert za pse

Popularna pevačica (29) je došla u robnu kuću Harrods u Londonu sa CNN-ovim voditeljem Pirsom Morganom kako bi snimili emisiju.

-Uzbuđen sam, neverovatno je da smo je mogli videti izbliza – kaže fan popularne Beyonce Jacqui Holland, te dodaje – Bili smo u šopingu, gledali smo neku odeću i odjednom smo čuli da bi ona mogla da dođe. Brzo smo otrčali kako bi zauzeli mesto da je možemo izbliza videti.

Povezana vest:  Novosadski klub poziva bendove

Drugi fan je opisao kako je Bijonse bila neverovatna na festivalu Glastonberi prethodne večeri kada ju je gledao na TV-u, a već danas je imao priliku da je vidi uživo.

-Nisam čak ni bila fan od Bijonse sve dok je nisam vidjela jučer na TV-u, pa zamislite sada moju sreću kad sam je odmah sutradan videla licem u lice – kaže jedna obožavateljka slavne pevačice.

Povezana vest:  Švedska elektro grupa Kovenant u Domu omladine Beograda

CNN-ov voditelj je ovom prilikom sa Bijonse razgovarao o svemu otvoreno, o njenom odnosu sa suprugom, karijeri, pa čak i rasnim odnosima.

-Ja ne mislim da mene ljudi posmatraju kroz boju moje kože, ja lomim te barijere. Mislim da me publika posmatra kao zabavljača i veoma sam srećna da se stvari menjaju u odnosu na ono što je bilo ranije – rekla je Bijonse za CNN.