Del Arno Band, emisija BUNT, foto by S. Saric

DUPLA MTV PREMIJERA: DEL ARNO BAND „HOROSKOP“ I DANI „BORCI“

Dupla MTV Premijera u ponedeljak 4. jula u 20:00 donosi dva noviteta: premijeru novog singla „Horoskop“ Del Arno Banda i ekranizaciju numere „Borci“ u izvođenju popularne makedonske pevačice Dani i repera Skita Skitare – samo na MTV-ju!

Del Arno Band ove godine slavi svoj 25. Rođendan, što ujedno predstavlja i 25 godina postojanja autorskog, autentičnog reggae-a na Balkanu. Numera “Horoskop” predstavlja “rođendanski” singl, koji Del Arno Bend poklanja svim svojim fanovima ekskluzivno na sajtu MTV.rs kao slavljenički poklon.

Povezana vest:  Nova pesma Britni Spirs 7. januara

Dani i Skit Skitara imaju novi hit singl koji je već promovisan na brojnim radio stanicama u Makedoniji. Pesma “Borci” je inspirisana životom mladih ljudi u Makedoniji i njihovom borbom za bolju budućnost. Spot prikazuje Dani u sasvim drugačijem svetlu, a ovo je ujedno i njena prva saradnja sa rep muzičarem Skitom Skitarom. Pevačica trenutno učestvuje u akciji “Slobodno pitaj, imaš gde”, koja za temu ima borbu protiv side i promociju sigurnog seksa među mladima u Makedoniji.

Povezana vest:  Pamet u glavu - nova pesma i spot Dejana Cukića