Pero Full House (01)

Desetine hiljada mladih na festivalima u Papayi

Dok u Hrvatskoj još ni izbliza nije započela sezona godišnjih odmora, najbolja letnja destinacija za mlade u 2011. PAPAYA (evropski mediji) proteklih je dana ugostila prvi regionalni muzički Festival GET EXited u saradnji sa Exit timom iz Novog Sada. Tvorac prošlogodišnjeg letnjeg dance hita HEY HEY Dennis Ferrer, Joris Vorn, Chris Lake, John Digweed, Fritz Kalkbrenner i drugi, u četiri su Festivalska dana okupili 10 000 gostiju iz celog sveta. Turistička je sezona započela ranije nego ikada do sada, a u Novalji ne postoji slobodan krevet.

Povezana vest:  JOŠ ŠEST DANA DO KRAJA GLASANJA ZA MTV BEST ADRIA ACT

-Na ostrvot Pag stigli smo po preporuci Dušana Kovačevića osnivača Exita- mnogo se govori o Pagu kao novoj destinaciji za mlade. Oduševljeni smo destinacijom i klubom. Ovo je početak jedne, nadamo se, vrlo uspešne saradnje koja bi ostrvo Pag i Hrvatsku mogla svrstati na vodeće mesto svetskog turizma za mlade . – izjavili su iz managmenta Thomas Cook-a.

Povezana vest:  Silente u Beogradu 21. maja u Domu omladine

Juče je na Zrću počep drugi ovogodišinji PAPAYIN Festival HIDEOUT. Hiljade britanskih gostiju te 30-ak svetskih medija, sledbenika ovog poznatog britanskog brend Festivala stižu svim raspoloživim prevoznim sredstvima. Avioni s gostima iz Britanije sletelali su na aerodorome u Zadru, Zagrebu, Splitu, čak i u Veneciji.

HIDEOUT Festival u tri dana donosi nastupe svetki proznatih DJ-a poput nemačkog veterana Sven Vatha, DJ-a Marca Carole, 2 Many DJ’s Live, Eric Prydz, Pendulum, People get real, Anny Mac, Simian Mobile (Dicso Dj), Aeroplane, Eskimo twins, Crookers i brojni drugi.

Povezana vest:  Humana skulptura Toma Jorka iz Rejdioheda

Papaya_seasson 2011

PRIPREMITE se za vikend special kada 08. jula u klubu PAPAYA nastupa svetski br. 1 DJ i producent ARMIN VAN BUUREN, a samo dan iza na plaži Zrće, u subotu 09. jula po uzoru na legendarne nastupe u Rio De Janeiro nastupiće legendarni Britanac, FATBOY SLIM.

{vsig}PAPAYA_1_2011{/vsig}