MIA2

EXIT 2011

Drugo veče Egzita: Editor, M.I.A. i Andervorld

 

Britanski bend Editors i pevačica M.I.A. nastupiće večeras, drugog dana Egzit (Exit) festivala u Novom Sadu, na glavnoj festivalskoj bini Mejn stejdžu (Main Stage).

Alternativni rok sastav Editors svoj nastup počeće u 22.15, a nastup britanske pevačice M.I.A. zakazan je tačno u ponoć. Na glavnoj bini sviraće i beograđani Petrol i S.A.R.S, a publika će imati prilike da sluša i Amadou i Mariam, slepi muzički duo poreklom iz Afrike.

Povezana vest:  Karte za koncert grupe AC/DC prodate za šest minuta

Druge večeri festivala Fjužn bina ugostiće holandski indi rok sastav Gou bek tu d zu (Go back to the zoo), posle kojih će oko dva sata posle ponoći nastupiti hrvatski muzičar Damir Urban sa pratećim bendom.

Nastupe na Fjužn bini zatvoriće srpski audio-vizuelni dvojac, popularan među klupskom publikom, D gud gajs (The Good Guys), koji će nastupiti u 03.15 ujutro.

Povezana vest:  Senzejšn žurka u Beogradu 21. maja

U Dens areni večeras će publiku zabavljati britanska elektronska grupa Andervorld (Underworld) koja će u punom sastavu i nastupom uživo pred publiku izaći oko jedan čas posle ponoći. Nakon Andervorlda na istoj bini nastupiće di-džejevi Karl Kreg (Carl Craig) i Marko Karola (Marco Carola).

Egzit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu svečano je otvoren sinoć, a trajaće do 10. jula. Za četiri dana festivala na 20 bina nastupiće više od 600 izvođača.

Povezana vest:  NAJBOLJI DOMAĆI HITOVI NA JEDNOM MESTU: Aplikacija Blakan Myusic donosi vaše omiljene pesme regionalnih izvođača!