Jamiroquai_Cover_rgb

EXIT 2011

Treće večeri na Egzitu nastupa Džemirokvaj

 

Egzit festival u Novom Sadu na svojoj glavnoj bini večeras će ugostiti jendnu od najvećih britanskih fanki zvezda Džemirokvaja (Jamiroquai). Džemirokvaj će nastupiti tačno u ponoć, a glavna bina tokom današnjeg dana ugostiće i američku producentkinju i pevačicu Santigold, kao i Džinkse (Jinx) iz Hrvatske.

Na Fjužn (Fusion) bini publiku će dočekati Li lu džamais (LeelooJamais), umetnica iz Hrvatske, a u toku večeri nastupiće i Ringišpil, Eva Braun i britanski elektro pop bend Hadoken (Hadouken!).

Povezana vest:  One Direction potpisao ugovor za još tri albuma!

Tokom treće večeri festivala na metal Eksploziv bini nastupiće između ostalih i bendovi Conviction i Tona iz Novog Sada, britanski hard-kor pank bend Disčardž (Disćarge), britanci Anti nouver lig (Nowhere League) i Debeli precjednik iz Hrvatske.

Na Dens (Dance) areni nastupiće jedan od trenutno najpopularnijih di-džejeva u Srbiji Gramofondžije (Gramophonedzie), zatim Fed le grand (Fedde) iz Holandije sa svojim hitom Put jor hends ap for Detrit (Put your hands up for Detroit) i engleski elektro duo Gruv armada (Groove).

Povezana vest:  Kako Ariana Grande leči slomljeno srce

Tokom treće večeri festivala na Egzit lajv (Exit live) bini, zahvaljujući saradnji Egzita sa drugim evropskim festivalima I programu razmene bendova, sutra će na Egzit mjuzik lajv (Exit Music Live) bini nastupiti bend Sadant iz Mađarske, dok će novosađani Kilo Kilo otputovati na razmenu na Siget (Syiget) festival u Budimpeštu.

Organizatori Egzita su najavili da se tokom treće večeri festival očekuje i dvomilioniti posetioc, kojem će kao nagrada biti uručena ulaznica za narednih 10 izdanja festivala.

Povezana vest:  OGROMNO INTERESOVANJE ZA EXIT AVANTURU ULAZNICE S POPUSTOM JOŠ SAMO TRI DANA

Na festivalu Egzit u Novom Sadu, koji je počeo 7. jual i traje do 10. jula, nastupiće preko 600 izvođača na 20 bina, a očekuje se da će festival posetiti oko 50.000 ljudi na dan.