MIA

M.I.A. nastupala u odeći kupljenoj u kineskoj radnji

 

Petak je na Exit festivalu bio upravo ono što se očekivalo, ali i mnogo više od toga. Reka ljudi na tvrđavi, zabava na sve strane, žurba da stignemo na sve same omiljene izvođače: M.I.A, zbog koje je publika mesecima unazad brinula da slučajno ne otkaže jer im je jedna od glavnih motiva da posete Exit, Editors koji su dokazali zašto su miljenici festivala, sa savršenom umetnošću živih nastupa i sjajnim odnosom sa oduševljenom publikom. Underworld je takođe održao old school lekciju svima koji pomišljaju da se bave elektronskom muzikom. Femi Kuti je oduvao Fusion svojom afričkom energijom, uz podršku sjajnih pratećih vokala,..

Povezana vest:  Eurovision Song Contest Baku 2012 „Light Your Fire“

Najveće iznenađenje hosting službi Exit festivala priredila je M.I.A, koja je po sletanju insistirala da je odvedu u neku “second hand” radnju ili pak u radnju gde može da nabavi odeću za nastup. Nakon posete jednoj karakterističnoj beogradskoj kineskoj radnji, zvezda glavne bine Exit festivala izašla je sa kesama punim šljaštećih trenerki, lažno brendiranih tašni, naočara, i ostalih rekvizita, preko potrebnih za nastup. Na Glavnoj bini pojavila se u šarenom šortsu, istoj takvoj jakni, sa sveže izblajhanom kosom, koju je “ukrasila” neon rozom nijansom na krajevima.

Povezana vest:  Lady Gaga se verila, prenose elektronski mediji

A subota veče koje je pred nama, donosi nam dvomilionitog posetioca! Spremite se, doterajte se, možda vi baš budete u novinama (ili na Fejsbuku). Ne zaboravite: ova osoba dobija zlatni vaučer sa kojim će u deset narednih godina moći da posećuje festival, pregršt pića, slavu i beneficije!

A još veći razlog zašto se subota tako željno očekuje jeste i nastup najvećih zvezda na ovogodišnjem festival – Jamiroquai ima “canned heat” u svojim stopalima, i prenosi je na nas. Fanki ludnica očekuje Mejn, dođite da zauzmete svoje mesto ranije. Tu su još i Jinx, Santigold, a na Dance Areni – Groove Armada & Red Light, hologramsko čudo koje se ne sme propustiti! Danas će nastupati još i Fedde Le Grand, DJ Sneak, pa Hadouken! na Fusionu, legende Anti Nowhere League and Discharge na Explosive bini. Sve u svemu, biće ovo subota kakvu smo mogli samo da sanjamo.

Povezana vest:  Pink na devetom mestu liste "Billboard Hot 100", Bijonse 14, Rijana 22

Spremite svoje plesne cipele. Vidimo se večeras!