Rambo-Amadeus-1

Rambo ne ide na festival zbog 30 godina mature

 

Alternativni muzičar Rambo Amadeus saopštio je danas da sa svojim „Mutant dens sekstetom“ (Dance Sextet) zbog proslave 30 godina mature neće nastupiti 23. jula na festival „Sedam jezera“, na Baćinskim jezerima kod Ploča u Hrvatskoj.

-Iako je ljubazno pozvan da svira na festivalu, Rambo i ‘Mutant dens sekstet’ na žalost nisu mogli da potvrde dolazak. Upravo tog dana Rambo ima proslavu 30 godina mature u Herceg Novom. Teško je sakupiti 150 ljudi iz jedne generacije, koji su rasuti po svetu, termin je jedva dogovoren, pa se nije imalo kud – piše u saopštenju.

Povezana vest:  Džef Bek sutra zatvara Samrtajm festival

Rambo Amadeus, koji je rođen u Kotoru 1963. godine kao Antonije Pušić i završio osnovnu i srednju školu u Herceg Novom, izrazio je nadu da će se „odazvati već sledeće godine“ na poziv da dođe na „Sedam jezera“.

Organizatori festivala su međutim na www.7jezera.info naveli da je „nastup Ramba odgođen zbog zdravstvenih problema“, najavivši kao njegovu zamenu Darka Rundeka i njegov trio, koji još nije potvrdio dolazak u Ploče na zvaničnoj strani www.darko-rundek.com.

Povezana vest:  Van Morison dobio sina

Kako je ranije najavljeno, na drugom izdanju festivala „Sedam jezera“ sviraće od 21. do 24. jula „Kanda Kodža i Nebojša“, „S.A.R.S.“, „Štutgart onlajn“, „Autogeni trening“, „Majke“, „Ruiz“ i drugi regionalni izvođači.