cheryl-and-ashley-coleŠest zabrana koje je Šeril Kol postavila Ešliju Kolu

Iako je odlučila oprostiti Ešlijeve brojne nevere, pevačica Šeril Kol će ovoga puta biti stroža. Sastavila je šest pravila kojih se Ešleimora držati u novoj-staroj vezi

Pevačica Šeril Kol (28) odlučila je mužu Ešliju ograničiti slobodu. Naime, ukoliko želi da nova veza s njom uspe, Ešli će morati da se drži sledećih pravila:

1. Jedan mobini i zabrana perverznih SMS poruka

Povezana vest:  U nedelju izbor za Dečiju Evroviziju

Odsad nadalje fudbaler sme da imatsamo jedan mobilni i ne sme slati perverzne SMS poruke, pa čak ni njoj jer se pevačica boji da bi mogli izgubiti mobilni, a ne želi sebi da priušti još jednu sramotu.

2. Svakodnevni video pozivi

Kad god su razdvojeni, Ešli i Šeril će se morati čuti putem video poziva kako bi ona kontrolisala da je li on stvarno sam ili u društvu.

Povezana vest:  Britni Spirs zabranila brzu hranu na svojoj turneji

3. Zabrana dodatnih profila na društvenim mrežama

Ešli ne sme imati tajne profile na facebooku i twitteru, kako više ne bi mogao komunicirati s obožavateljkama i potencijalnim ljubavnicama.

4. Zajednički odlazak na kurs kuvanja

Prema Šerilinoj želji, par će zajedno morati da ide na kurs  kuvanja. Kako Šeril ne zna da kuva, želi što pre da nauči, ali isto tako želi da se i Ešli primi varjače!

5. Dokazivanje

Povezana vest:  Hari Mata Hari ove zime pred Beograđanima

Svaki svoj pokret ili tvrdnju fudbaler će morati dokazivati, jer nakon što se nekoliko puta opekla, Šeril je odlučila igrati na sigurno.

6. Romantične večere

Par će svaki vikend uživati u barem jednoj romantičnoj večeri, a jedan vikend u mesecu će morati izlaziti na romantičnu večeru u ekskluzivne restorane.

Da li će se Ešli pokoriti novim pravilima ili će zaključiti da je to ipak previše za njega, još će se videti.