adele_promo

Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Album „21“ pevačice Adel bio je najprodavaniji prošle sedmice u Velikoj Britaniji, dok je numera „Glad You Came“ sastava „Vontid“ na prvom mestu liste singlova. Na drugom mestu liste albuma je „4“ pevačice Bijonse, a na trećem je Adel s albumom „19“, preneo je Nju mjuzikal ekspres – NME.

Lejdi Gaga je sa „Born This Way“ zauzela četvrto mesto, peti je sastav „Horors“ sa „Skying“ a na šestom mestu je holandska džez pevačica Karo Emerald s albumom „Deleted Scenes From The Cutting Room Floor“.

Povezana vest:  Guano Ejps na festivalu Masters of rok

Bruno Mars je sedmi sa „Doo Wops and Hooligans“, na osmom mestu je grupa „Fu Fajters“ s albumom „Wasting Light“ a deveta pozicija pripala je grupi „Tejk Det“ i albumu „Progrešed“. Desetu poziciju zauzela je Rijana s albumom „Loud“.

Na drugom mestu liste singlova je pesma „Louder“ koju su snimili di-džej Freš i Šan Evans, treći na listi je singl „The A Team“ Eda Širana a na četvrtoj poziciji je Bijonse s pesmom „Best Thing I Never Had“.

Povezana vest:  Remasterizovana diskografija grupe Led Zeppelin na Deezeru

Pesma „How We Roll“ koju su snimili Loik Esjen i Tanja Lejsi nalazi se na petom mestu, Džejson Derulo je šesti sa „Don’t Wanna Go Home“ a sedma pozicija pripala je Egzamplu i pesmi „Ćanged The Way You Kiš Me“.

Kalvin Haris je na osmom mestu sa pesmom „Bounce“ koju je snimio sa Kelis, Pitbulova numera „Give Me Everything“ je na devetoj poziciji a deseto mesto pripalo je Kejti Peri i njenoj pesmi „Last Friday Night (T.G.I.F)“.

Povezana vest:  Irish Stew of Sindidun objavili spot za pesmu "Away"