j_lo_levyDa li je Vilijama Levi kriv za krah braka J.Lo i Marka?

Kubanski glumac i bivši model Vilijam Levi (30), koji se pojavljuje u spotu J.Lo za pesmu ‘I’m Into You’, u maju se razveo od supruge Elizabet Gutierez (32), s kojom ima dvoje dece, sina Kristofera Aleksandera (5) i kćerku Kailej Aleksandru (1). Ona je povodom razvoda objavila službenu izjavu iz koje se da naslutiti da je on na glasu kao veliki zavodnik koji tokom braka verovatno i nije bio veran.

Povezana vest:  Nišville obeležava Internacionalni Dan Džeza

-Ja sam uvek stajala uz Vilijama, uprkos konstantnim glasinama. Nikada nisam imala razloga da sumnjam u snagu naše zajednice. Priznajem da odluka o razvodu nije bila lagana, ali dugujem samoj sebi da se poštujem kao osoba, žena i majka – napisala je meksička glumica u izjavi.

U petak uveče svoj razvod objavili su Dženifer Lopez (41) i Mark Enthoni (42). Oni su također rekli da se radi o teškoj odluci i da je to jako bolno vreme za njih. Par je pre tri godine dobio blizance Eme i Maksa.

Povezana vest:  Keša želi momka iz Australije

Kako su oba braka završena nakon što je objavljen spot na čijem su se snimanju Lopez i Levi upoznali, stranim medijima nije dugo trebalo dasaberu dva i dva, pa su počela šuškanja da je upravo Levi kriv za razvod Dženifer i Marka. Nagađanja je potaknula i očigledna hemija koju su Vilijam i Lopez imali na snimanju spota za pesmu ‘I’m Into You’ gde su se polugoli grlili i valjali po peščanoj plaži.

Povezana vest:  Beyonce: Gubitak bebe je najtužnija stvar koja mi se desila