Cheryl_coleSapunica se nastavlja – Šeril Kol opet ostavila Ešlija

Vuk dlaku menja, ali ćud ne – poslovica je koja se pokazala istinitom i u slučaju nevernog Ešlija Kola. Naime, u trenutku kada je pomirenje s bivšom suprugom Šeriul Kol postalo gotovo i službeno, procurila je informacija da je fudbaler ponovno prevario pevačicu i članicu žirija talent šoua ‘X factor’.

Nekoliko dana pre 28. rođendana bivše supruge, koji su zajedno proslavili pre dve nedelje u Londonu, Ešli je spavao sa stjuardesom Keri Mides, zaposlenom u qavio kompaniji Virgin Atlantic. Sportista i fatalna brineta imali su aferu još 2004. godine, a ponovno su se sreli sredinom prošlog meseca u noćnom klubu u Los Anđelesu. Mides je otkrila detalje njihova odnosa i rekla da se Ešli ponašao kao slobodan muškarac.

Povezana vest:  Pretnje smrću pevačici grupe "Garbidž"

-Obje nas je izdao. Bilo je očigledno da je donje rublje koje sam videla u njegovoj hotelskoj sobi bilo rođendanski dar za Šeril. Hteo ga je sakriti. Mislim da Ešli nema pojma kako biti veran – izjavila je 29-godišnja Keri.

-Mislim da Ešli nema pojma kako biti veran supruzi. Sigurna sam da se nikada neće promeniti. Mislila sam da ima ozbiljne namere sa mnom i priznajem da sam se zaljubila u njega. Sada znam da se celo vreme dok je bio sa mnom želeo pomiriti sa Šeril. Žalim je – rekla je stjuardesa.

Povezana vest:  Eltonu pripremaju apartman u Beogradskoj areni

Kada je saznala za njegove vruće susrete sa zgodnom stjuardesom, Šeril je poručila Ešliju da izbriše njen broj telefona i odlučila da se preseli u Ameriku. Tamo je već kupila luksuzan stan na Beverli Hilsu, s dve spavaće sobe, tri kupatila i bioskopskom dvoranom, a slavna ga je Britanka platila pet miliona dolara. Sasvim dovoljno za novi početak.

Povezana vest:  Elemental vas zove na Lovefest