Dokumentarni film o Selin Dion 

celine-dionDokumentarni film o Selin Dion (Celine), „Celine: Through the Eyes of the World“ kanadsku pevačicu ne prikazuje samo kroz nastupe na poslednjoj svetskoj turneji, već obožavaocoma prikazuje i njen privatni lik van scene. 
Selin Dion je tu prikazana kao brižna majka, nežna supruga, znatiželjni turista, odana ćerka, u kadrovima iz njenog privatnog života koje je, kako je sama kazala, želela da podeli s obožavaocima. 
-Želim da (obožavaocima) budem dostupna. Ne želim da se bavim šou biznisom pa da zato budem drugačija – navela je pevačica koja je uzela godinu dana odmora posle svetske turneje. 
-Naš posao jeste ekstravagantan, fascinantan… Ja to ne nazivam normalnim životom, ali mi smo normalni ljudi. Želela sam da ljudi vide da mi živimo najnormalnije što je moguće – dodala je. 
Selin Dion trenutno radi na novim albumima na engleskom i na francuskom jeziku, a iduće godine ponovo se sprema da na tri godine ode u Las Vegas gde će nastupati u Koloseumu (Colosseum), u Sizars palasu (Ceasars Palace). 

Povezana vest:  Počela mini turneja Lačnog Franza, 24. oktobra u Misker Houseu