Selena-Gomez-Who-Says-videoSelena Gomez: Ljubav je ponekad teška, ali nas ispunjava

Selena Gomez u centru je pažnje zbog svog poznatog dečka Džastina, ali u intervjuu za magazin Girl’s Life nije želela da otkriva previše detalja o svom privatnom životu…

-Ljubav je predivna i ispunjava nas. Ponekad nije lako, ali trebate se opustiti i uživati u svakom trenutku. Lepo je kad zbog ljubavi postajete bolja osoba. Iako nas svi upozoravaju da možemo završiti slomljena srca, moj savet je da se unapred ne brinete, ali da se pripremite na sve moguće opcije – rekla je Selena koja je 22. jula proslavila 19. rođendan.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Zašto takmičar ne može da podnese Joksimovića?

Mlada se glumica i pevačica prisetila koliko joj je bilo teško na završetku snimanja Disneyjeve serije Wizards of Waverly Place koja ju je proslavila.

-Svi smo se jako zbližili na setu te serije. Oni su mi bili kao porodica. Usprkos svemu, oni znaju da ću ja uvek biti mala Sel iz Teksasa koja se preselila u Los Anđeles. Samo sam malo starija i mrvicu mudrija – kaže Gomez, otkrivši da su je pogodile ružne reči koje su joj na internetu uputile ljute Džastinove obožavateljke.

Povezana vest:  Neverne bebe na dočeku u Kragujevcu

Svima njima Selena je posvetila pesmu Who Says.