amy

Porodica i prijatelji oprostili su se od Ejmi Vajnhaus, imovina će pripasti porodici

 

Od pevačice Ejmi Vajnhaus danas su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju „Edžverberi“ (Edgwarbury) u severnom delu Londona, prenosi AP.

Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark Ronson i stilistkinja Keli Osborn, koja je bila zadužena za Ejminu ekstragavantnu friziru.

Povezana vest:  Album "Uskoro" legendarnog sastava Kanda, Kodža i Nebojša stže za mesec dana

Veliki broj obožavalaca i fotografa koji su se okupili na groblju nije uspeo da prisustvuje ovom događaju.

Nakon komemoracije uslediće kremacija posmrtnih ostataka Ejmi Vajnhaus, a njena porodica će se okupiti u lokalnoj sinagogi.

Britanska soul pevačica pronađena je mrtva u subotu, 23. jula, u svom stanu u Londonu. Autopsijom nije utvrđen uzrok njene smrti. Očekuju se rezultati toksikoloških analiza, koji bi trebalo da budu poznati za dve do četiri nedelje.

Povezana vest:  Kristina Agilera: Pravim muziku za sebe, ne za fanove

Imovina Ejmi Vajnhaus pripašće porodici

Imovinu tragično primenule pevačice Ejmu Vajnhaus naslediće članovi njene porodice, dok njenom bivšem mužu ne bi trebalo ništa da pripadne, pišu danas britanski mediji.

Prerano preminula muzička diva Ejmi Vajnhaus, prema pisanju britanskih mediji, iza sebe je ostavila bogatstvo od oko 11 miliona evra koje zaradila pre svega na prodaji svog poslednjeg albuma „Back to Black“.

Povezana vest:  NOVI SINGL pocket palma "ima nema nas"

Višestruka dobitnica Gremi nagrada verovatno ne bi želela da njeno bogastvo pripadne njenom bivšem mužu Blejku Felder-Sivilu, od koga se razvela 2009.godine, spekulišu strani mediji. Prema mišljenju pravnih savetnika, sva imovina pokojne pevačice trebalo bi da pripadne članovima njene porodice: ocu Miču, majci Dženis i bratu Aleksu.