papaya_axe

AXE AFTER BEACH FESTIVAL U KLUBU PAPAYA

Papaya je prvi klub u Hrvatskoj koji je pre 8 godina započeo s after beach partyijima, a prve slike destinacije koje su obišle svijet te okupirale zanimanje svetske javnosti upravo su snimljene na popodnevnim partyijima u klubu Papaya. Mladi iz celog sveta, ples pod sunčanim nebom, nasmejana lica i pozitivna energija glavni su krivci zašto plaža Zrće danas nosi epitet „najpoželjnije letnje destinacije za mlade u Evropi“. Prvi hrvatski AFTER BEACH FESTIVAL koji se održao prošle godine u Papayi uz David Moralesa, The Shapeshifters i Dirty South-a podigao je lestvicu ionako užarene after beach atmosfere, a festival je u tri dana posetilo preko 12 000 gostiju iz čitavog sveta. Na AXE After Beach festivalu u četvrtak 28. jula na zahtev publike po drugi put nastupaju vlasnici svetskih mega hitova „Lola’s theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“- popularni britanski duo The SHAPESHIFTERS. Drugi i treći dan festivala pod zavodljivim AXE mirisom publika će imati priliku zaplesati sa NORMAN DORAY-om u petak 29. jula, odnosno sa TOM NOVYijem u subotu 30. jula.

Povezana vest:  Nikola Pejaković Kolja specijalan gost Whitesnakea na Tašu

-Prošle godine na After Beach festivalu uplašili smo se da će kiša pokvarit festivalsko raspoloženje gostiju u Papayi. Međutim, prevarili smo se- samo je dodatno pojačala ionako visoki naboj! Imate jednu od najboljih publika na svetu-  izjavili su THE SHAPESHIFTERS ususret dolasku u Hrvatsku.

THE SHAPESHIFTERS (Papaya club, 28. jul) – Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac dj-a Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitovima „Lola’s Theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“-  pogodili savršenu kombinaciju modernog zvuka te osvojili prestižna mesta na svim svetskim klupskim i radio top listama. „Lola’s Theme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Dvojac koji je Englezima vratio groove, sa svojom je uspešnicom proveo nedelje i nedelje na prvom mestu UK liste. A onda je i kontinentalni deo Evrope poželeo da njihovi plesni podijum ožive u ritmu The Shapeshiftersa. Sve to prethodilo je tome da su postali najtraženiji klupski program/duo, a nakon letnjih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o The Shapeshifters dance fenomenu. The Shapesshifters danas uvelike potpomažu nove talentirane producente, a GRAMOPHONEDZIE su pravi dokaz njihovog velikog uticaja na „dance sceni“.

Povezana vest:  Anastasija moćnim glasom opčinila publiku u Kombank areni

{vsig}AXE_PAPAYA{/vsig}