Sopot

Bend Sopot poklanja novi letnji singl, uvertira trećeg albuma

Sopot svojim obožavaocima i obožavateljkama, kao i onima koji će to tek postati, od 1. avgusta poklanja novi singl pod nazivom “Kosmos”, koji možete preuzeti odavde http://soundcloud.com/tmmpromo/sopot-kosmos.

Ovaj pravi letnji singl osvežiće vaše slušne organe, jer nešto slično do sada sigurno niste čuli! Zato navalite da š kompjuter, zvučnike i bubice napunite kosmičkom energijom koja stiže direktno iz Banjaluke, mestu sudara daba i bаlkаnskog folklora.

Povezana vest:  Biebermanija trese Hrvatsku i region

 

Šta je to Sopotov “Kosmos“?

Sopotov „Kosmos“ je nebeskа hаrmonijа koju trebа prepoznаti, uživаti u njoj i pevаti s njom, jer život sija i usrećuje stvorenjа. Kosmos je mesto borbe mrаkа i svetlosti, а njegov Tvorаc, koji je u pesmi predstаvljen kаo zаneseni umetnik, u beskonačnom je procesu stvаrаnjа.

Pesma emituje pozitivne vibrаcije daba prožetog bаlkаnskom melаnholijom, a stihovi su inspirisаni Njegoševom „Lučom mikrokozmom“.

Povezana vest:  "LOKALCI" PREUZIMAJU BEOGRAD 9. MAJA U KPGT-u

Sopot samo za vas otkriva da “Kosmos” otvara treći album radnog naziva “Sopotnik”, koji će zakucati na vaše uši, oči, misli i kukove do kraja ove godine.

Nakon izbacivanja ovog singla, članove najpopularnijeg banjalučkog sastava očekuje snimanje spota za isti.

Zato pre vizuelizacije ovog hita ne čekajte da propustite vasionski udar jednog od najoriganilnijih bendova koji su se pojavili na našim prostorima, jer dovoljan je samo jedan klik za skidanje na http://soundcloud.com/tmmpromo/sopot-kosmos!

Povezana vest:  Aksel Rouz odbio ulazak u kuću slavnih rock & rolla

Ali to nije sve, jer vreme na SOPOTNIKU tek počinje da otkucava za sudar sa svemirskom energijom! Zato je bend za sve one koji vole nešto novo i drugačije pripremio mnoštvo iznenađenja koja vas tek očekuju!

Sopot – „Kosmos“ by tmmpromo