Booby_MacIntyre

Svetska muzička imena u saradnji sa Cocktom

Kampanja za Cocktu pod nazivom „Uvek živa“, koja je poznata po svojoj internet seriji Nevergreen, zbog svoje jedinstvenosti i zanimljivosti privukla je veliku pažnju javnosti. Odluka proizvođača da prihvati ovakvo originalno  kreativno rešenje i time pokaže koliko je i sam proizvod drugačiji i jedinstven, pokazala se kao odličan taktički potez, čija je kruna uspeha serijal Nevergreen u kom su učestvovali mladi glumci iz svih države bivše Jugoslavije. Malo ko je zna da  su pesmu „Uvek živa“ za tu seriju o omiljenom piću  napisali svetski poznati muzičari Skot Benet i Bobi MacIntire.

Povezana vest:  Exit ponovo u konkurenciji za SeeMe nagradu

Skot Benet je, između ostalog, stvarao sa velikim imenima svetske muzičke scene, kao što su Smashing Pumpkins, Flaming Lips i Filter. Pored toga, Benet je takođe nastupao sa Eltonom Džonom, Polom Makartnijem i Stingom. On je pevač, pisac, producent i multiinstrumentalista  koji svira i radi sa osnivačem Beach Bojsa Brajanom Vilsonom, koji za njega kaže da je  „najtalentovaniji muzičar kog je ikada sreo“. Dobitnik je prestižne Gremi muzičke nagrade za učešće na Vilsonovom albumu „Osmeh“, što ga je rangiralo među muzičku elitu.

Povezana vest:  Novi album Matije Dedića 'FRIENDS'

Bobbi MacIntire je već dugo poznat svetskoj na muzičkoj sceni, MacIntierov doprinos i duga saradnja sa Twilight Singers, Markom Laneganonom i Lusindom Vilijams, predstavljeni su i u aktuelnom izdanju svetski poznatog magazina Modern Drummer.

U Cockti su ponosni na rad sa takvim važnim muzičarima koji stvaraju muzičku istoriju i koji su upravo ovom saradnjom postali i deo Cocktine istorje.

Povezana vest:  EUROSONG 2015, Švedska i dalje favorit kladionica

Svih 10 epizoda serije na forumu Nevergreen, muziku u pozadini za to i mnoge druge atrakcije mogu se naći na sajtu www.cockta.eu.