mtv-logo

AMERICA’S BEST DANCE CREW 6 NA MTV

 

Da li ste spremni za nezvanično Svetsko prvenstvo u plesu? Za Super Bowl uličnih pokreta? Ako jeste, onda obavezno gledajte RandyJackson Presents: America’s Best Dance Crew takmičenje!
Pokazaćemo vam šta se desi kada se ulični ples pretvori u najveće plesno takmičenje. Iz cele Amerike su odabrane apsolutno najtalentovanije grupe koje će se takmičiti u novom, šestom po redu serijalu. Takmičari su svesni da moraju da daju sve od sebe kako bi impresionirali sudije i publiku, jer samo jedna plesna grupa na kraju odlazi kao pobednik. Pevač JC Chasez , Lil Mama i plesač Dominic „D-Trix“ Sandoval našli su se u ulozi ekspertskog žirija koji će svake nedelje kritikovati, hvaliti i bodriti spektakularne nastupe najboljih američkih plesnih grupa.

Povezana vest:  Tejlor Svift vodi dečka na dodelu MTV Video Music Awards

Ukoliko vas prethodne sezone ovog serijala nisu pomakle sa mesta, onda će ova sezona to zasigurno učiniti. Najbolje američke plesačke grupe predstaviće spektakularne korake i boriti se iz sve snage u jedinstvenoj prilici koja im je ukazana. Borba je žestoka i ulozi su veliki dok se ekipe uživo bore za prevlast na plesnom podijumu. Svake nedelje pokazaće nam svoje najbolje plesne veštine i pokušati da nas zadive do samog kraja. Sve dok samo jedna ekipa ne postane pobednik emisije America’s Best Dance Crew…

Povezana vest:  Rijana na turneju "777" povela 250 fanova u svom avionu

Ne propustite šestu sezonu ABDC svakog utorka i petka od 17 časova, počevši od16. avgusta, ili reprizno nedeljom od 9 ujutru.