BritneySpears_LIVEPhiladelphiaBritni Spears otac zabranio korištenje mobilnog telefona

Džejmi, otac slavne pevačice Britni Speras, zabranio je svojoj kćerci korištenje mobilnog telefona kako bi je što bolje držao pod kontrolom.

Poznato je da Džejmi Spears od 2008. godine, kada je Bitni imala nervni slom, upravlja svim njenim poslovima kako pevačica ne bi ponovo skrenula s puta, a izvor blizak porodici izjavio je tabloidu The Sun da je 29-godišnjoj zvezdi sada uskraćeno korištenje mobilnog telefona.

Povezana vest:  Treći studijski album Antonije Šole ''Nezgodna''

Na ovaj korak Džejmi Spears se nakon što je Britni optužena da je slala svoje gole fotografije bivšem telohranitelju Fernandu Floresu, koji je zapretio da će ih iskoristiti protiv nje na sudu.

-Najbliži stalno motre na nju kako bi bili sigurni da se ponaša razumno. Jedno od pravila je da se odrekne mobilnog telefona jer će im to pomoći da je drže pod kontrolom – kazao je neimenovani izvor blizak pevačici.

Povezana vest:  Robin Gib otkazao nastupe u Brazilu

Britni je nedavno priznala da nema mobilni telefon, ali nije navela razlog zašto je to tako. Kako je sud ranije naložio, njen otac bi se o njenim poslovima trebao brinuti do kraja godine.

Izvor tvrdi da će, ukoliko sud ne produži tu odluku, to biti pogubno za Britni jer bi se, zasigurno, ponovo „otela kontroli“ i vratila starima porocima, navodi The Sun.

Povezana vest:  Nesalomivi u Domu omladine