Lady_Gaga_-_The_View_1

LADY GAGA NASTUPA NA VMA I EKSKLUZIVNA PREMIJERA SPOTA „YOÜ AND I“

 

Spisak izvođača na ovogodišnjim VMA se svakog dana povećava – posle izvođača kao što su Adele, Lil Wayne, Bruno Mars, Chris Brown i Young the Giant najavljen je i nastup i Lady Gage!

Ovih dana se očekuje i još informacija o novim izvođačima i prezenterima koji će biti na bini Nokia Theatre u Los Anđelesu u noći između 28. na 29. avgust u 03:00, a za sada su kao „domaćice“ i domaćini“ događaja najavljeni Jonah Hill, Rick Ross, Selena Gomez, Seth Rogen, Kim Kardashian i Odd Future.

Povezana vest:  Kiki sa svojim Pilotima oduševio Arenu

Uz nastup, Lady Gaga je na ovogodišnjoj dodeli VMA nominovana za četiri Moonmen nagrade, u kategorijama: „Najbolji ženski video“ (Born This Way), „Najbolja režija“ (Judas), „Najbolja koreografija“ (Judas) i „Najbolji spot sa porukom“ (Born This Way).

Pored ovog, MTV i Universal Music su spremili još jedno iznenađenje! U subotu, 20. avgusta u podne premijerno pogledajte novi kontroverzni spot Lady Gage za pesmu „Yoü And I“.

Povezana vest:  Helem nejse objavili novi studijski album “Pola čovjek, pola jedan”

Kad je najavljivala spot, Gaga je pričala kako u spotu devojka hoda iz Njujorka do polja Nebraske, kako bi povratila svog dečka. Ona ne nosi prtljag, zglobovi su joj krvavi od hodanja, a obučena je kao tipična Njujorčanka. Ali znajući Lady Gagu priča nije ovako jednostavna. U spotu je prikazana mašina za mučenje, venčanje, vruće scene sa sirenom Yuyi, kao i alter-ego persone koje Gaga koristi – muškarac Joe Calderone. I više nego dovoljno da bi jedan spot privukao pažnju…

Povezana vest:  Joker Out u Helsinkiju odsvirali dve neobjavljene pesme – i nastao je potpuni haos!

TV premijera je zakazana za subotu, 19. avgusta u podne samo na MTV kanalu, i zato ne propustite da pogledate šta je sve Lady Gaga smislila ovog puta.