djordje_balasevic

Dani piva u Zrenjaninu od 24. do 28. avgusta

 

Manifestacija „Dani piva“, na kome će nastupiti brojni muzičari, biće održana od 24. do 28. avgusta u Zrenjaninu, a danas su ulicama tog grada krenuli fijakeri sa kojih su pozivari delili besplatno pivo kao poziv na manifestaciju. Prve večeri ovogodišnje, 26. po redu, manifestacije „Dani piva“ nastupiće Đorđe Balašević, Partibrejkersi, 6 Pack i Overdrive. Program će se i ove godine odvijati na nekoliko lokacija u gradu.

Povezana vest:  Domaći headliner na Nišvilu, Džez - fank Ramba Amadeusa

Glavna bina postavljena je na Žitnom trgu, scena Sima Cacin, koja odslikava bogatstvo tradicije i kulturnog sadržaja Banata i Vojvodine je u Tiršovoj ulici, a programi će biti organizovani i na Trgu dr Zorana Đinđića, Ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, platou ispred vodotornja, Gradskoj bašti i Trgu slobode.

Na glavnoj bini, na Žitnom trgu, pored takmičenja u brzom ispijanju piva i držanju pivske krigle, nastupiće još i Bajaga, Rambo Amadeus, Masimo Savić, Eva Braun, Veliki Prezir, Zemlja gruva, I drugi. Na sceni Sima Cacin nastupiće i Lajko Feliks, O Đila i drugi izvođači, a poslednje večeri, 28. avgusta Zvonko Bogdan.

Povezana vest:  10 000 obožavalaca već spremno za Depeche Mode!

U sklopu programa „Dana piva“ biće organizovan i Internacionalni festival folklora „Lala“, kao i Festival tamburaša „Prim za primom“, a osim muzičkog programa, pivske i gastronomske ponude, biće organizovan INOCOOP, Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva, manifestacija „Banatske vredne ruke“, kao i brojni sportski sadržaji i programi namenjeni deci. Organizatori ove tradicionalne turističko-zabavne i sportsko- rekreativne manifestacije su Grad Zrenjanin i Turistički centar tog grada.

Povezana vest:  Bregoviću nagrada Songlajns magazina za najboljeg izvođaca