Take_That

Tejk Det verovatno pravi pauzu

Britanska pop grupa „Tejk Det“ verovatno će napraviti pauzu posle iscrpljujuće turneje „Progress Live“ i zbog tenzija s Robijem Vilijamsom koji se nedavno ponovo priključio bendu.

Sandej miror tvrdi da su Hauard Donald, Džejson Orindž i Mark Oven zapretili da će napustiti grupu zbog Vilijamsa, a da ih Gari Barlou ubedio da ne odlaze i da o budućnosti raspravljaju pošto on na

Povezana vest:  Atraktivan prostor Kupole na T-Mobile INmusic festivalu

Božić završi obaveze u TV takmičenju „Iks faktor“.

-U početku je bila bajka, sa Robijem koji se vratio, kad su ponovo bili petočlana grupa – ispričao je jedan izvor listu.

Tenzije u „Tejk Detu“ su, navodno, počele na dodeli Brit nagrada u februaru kad je Robi Vilijams, za koga se priča da sprema novi solo materijal, tražio privilegovano mesto na bini.

Povezana vest:  OSTALO JE JOŠ PAR DANA ZA PRIJAVLJIVANJE NA KONKURS „BUDI MTV VJ NA TERRANEO FESTIVALU“

-Bilo je problema – dodao je izvor. – Momci su znali da rad s Vilijamsom može da bude težak ali nisu shvatili koliko će morati da se menjaju da bi mu se prilagodili. Robi može da bude sjajan I većinu vremena se šali i zabavlja, ali je trebalo da se malo vise potrudi da se uklopi.

Povezana vest:  Pobeda dobra nad zlom - Aleksandra Arsić objavila video za pesmu „Dodole“

Predstavnik „Tejk Deta“, međutim, tvrdi da su svi članovi u odličnim odnosima. – Sad su na zasluženoj pauzi i uzeli su odmor posle turneje.