amy_winehouse

Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Album „Echoes“ Vila Janga dospeo na vrh liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma „Heart Skips a Beat“ Olija Mersa, u kojoj gostuje bend „Rizl Kiks“, na prvom mestu liste singlova.

Na drugom mestu liste albuma je album „Clašic“ Džoa Makelderija, a na trećem „21“ Adel, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Reč 32 je na četvrtom mestu sa albumom „Black And White“, dok petu poziciju zauzima Adel i album „19“.

Povezana vest:  GILLES PETERSON DESETI PUT U BEOGRADU!

Ejmi Vajnhaus je na šestom mestu sa albumom „Back To Black“. Barbara Strajsend je sedma sa albumom „What Matters Most“, a na osmoj poziciji je grupa „Nero“ i „“Welcome Reality“. Deveti je bend „Hard-Faj“ i album „Killer Sounds“, a deseta Rijana i „Loud“.

Na drugom mestu liste singlova je „Feel So Close“ Kalvina Harisa, treća je numera „Moves Like Jagger“ benda „Marun Fajv“ u kojoj gostuje Kristina Agilera, dok je na četvrtoj poziciji reper Reč 32 sa pesmom „Don’t Go“ koju je snimio sa Džošom Kumrom.

Povezana vest:  Psihomodo Pop, Heartical Sound System i Zoster na desetom Trenchtown festivalu

Peta je pesma „Jealousy“ Vila Janga, a na šestom i sedmom mestu slede numere „Jar of Hearts“ Kristine Peri i „Heaven“ Emeli Sande. Bend „Rizl Kiks“ je na osmoj poziciji, sa pesmom „Down With The Trumpets“. Deveti je Ed Širan sa pesmom „The A-Team“, a deseti Dejvid Geta i numera „Little Bad Girl“ u kojoj gostuju Tajo Kruz i Ludakris.

Povezana vest:  Sun Ra Arkestra na Nišvilu