Theophilus London

MTV Push izvođača za septembar – Theophilus London

Nova školska godina, novo društvo, novi profesori… pa zašto onda ne bi čuo i nešto novo i drugačije!?!?

Predstavljamo ti novog MTV Push izvođača za septembar – Theophilusa Londona i pesme Last Name London i Why Even Try

Urbani elektro-pop fenomen, Theophilus London, MC, pevač i tekstopisac iz Bruklina, izdao je debi album u julu ove godine pod nazivom Timez Are Weird These Days i krupnim koracima krenuo ka osvajanju vrhu muzičke scene. Na albumu preovlađuje miks repa 80’, R&B-ja, pop-soula i elektronskih bitova ukombinovanih u jedinstveni zvuk uz iskrene emocije u tekstovima. Ljubitelji hardcore muzike već su čuli za Theophilusa Londona, čiji vokal asocira na Kid Cudi-jev, a na njega su, kako sam kaže, dosta uticali Michael Jackson i Prince.

Povezana vest:  U prodaji dodatne VIP ulaznice za Anai

Album je snimljen u NYC, LA i Stokholmu, a reper i tekstopisac Theophilus sarađivao je sa indie zvezdom Holly Mirandom, zatim Sarom Quin i takođe sa poznatim britanskim producentom i njegovim dobrim prijateljem Mark Ronsonom. Theophilus je dobio dosta pozitivnih kritika za album Timez Are Weird These Days od strane popularnih američkih časopisa kao što su Rolling Stone, Billboard, New York Times, Elle, Vogue i mnogih drugih.

Povezana vest:  Justin Bieber pravi muzičku pauzu

“London, koji se idalje može smatrati MC-jem, zahvaljujući sposobnosti za rime, srušio je barijere svog početka kao reper iz Bruklina, uzimajući melodije i najbolje delove iz drugih muzičkih žanrova i sa drugih kontinenata”- Billboard

“Theophilus London je redak, generalno originalan artist kod koga, kada je u pitanju muzika, nema pravila”- ELLE