Sir-Paul-Mccartney

Pol Makartni se ženi treći put

Čuveni Bitls Pol Makartni venčaće se sa Njujorčankom Nensi Ševel u Londonu i to na istom mestu gde se 1969. godine oženio prvom suprugom Lindom Istman, prenosi danas agencija AP i dodaje da će to biti treći brak slavnog muzičara.

Makartni (69) i njegova 18 godina mlađa verenica „bogata naslednica“ Nensi Ševel, postavili su pre dva dana obaveštenje u Vestminsterskoj kancelariji u Merilebonu u centralnom Londonu (Merylebone register office) o nameri da žele da se venčaju.

Povezana vest:  ŽENEKESE PREDSTAVLJAJU NOVI SPOT ZA PESMU “DRVEĆE”

Opštinski zvaničnici naveli su da par može da se venča bilo kada posle 30. septembra, i da imaju godinu dana da održe ceremoniju venčanja.

Gradska većnica, bila je mesto gde su se venčali mnogi poznati rok mužičari među kojima i bubnjar Bitlsa Ringo Star i pevač grupe Oejzis Lajam Galager.

Par Makartni – Ševel je nakon četiri godine zabavljanja u maju objavio da se verio, ali do sada nije bilo detalja o datumu venčanja.

Povezana vest:  Grupa KAL u izboru za najbolji album godine britanskog časopisa Songlines

Makartni je bio u braku sa Lindom do njene smrti. Linda Makartni umrla je od raka 1998, gidine. Od druge supruge, manekenke Heder Mils, razveo se 2008. godine, nakon šest godina zajedničkog života. Nensi Ševel je takođe razvedena.

Agencije navode da slavni muzičar priprema skromnu ceremoniju, uz prisustvo najuže porodice, nakon koje će on i nova supruga odleteti u Njujork gde će organizovati žurku za prijatelje i clanove Nensine porodice.

Povezana vest:  Keri Andervud u mjuziklu "Moje pesme, moji snovi"