Kaliopi-fotoKaliopi: Indeksi su deo mog života

Veliki koncert posvećen jednoj od najharizmatičnijih jugoslovenskih grupa „Indeksi“, nazvan po njihovom velikom hitu „Da sam ja netko“, biće održan 16. oktobra u Sava centru.

Nezaboravne hitove jedne od najpopularnijih grupa bivše Jugoslavije otpevaće Arsen Dedić, Hari Varešanović, Aki Rahimovski, Dado Topić, Mladen Vojičić Tifa, Neda Ukraden, Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Dženan Lončarević, Seid Memić Vajta, Zijo Valentino, Teška industrija, Irina Kapetanović, a umesto glumca Tarika Filipovića, prvi put na ovom koncertu pojaviće se Sergej Trifunović.

Povezana vest:  U2 kreće na turneju u maju 2015.

– Čast mi je i zadovoljstvo da budem na ovom koncertu, jer su Indeski deo mog života, i kao muzička pojava i kao moji veliki prijatelji. Pre svega mislim na pokojnog Davorina koga sam upoznala kada sam imala 16 godina i tek počinjala da se bavim pevanjem – ističe Kaliopi.

Svako od 15 pevača, koji će nastupiti na koncertu, otpevaće jednu ili dve pesme Indeksa. Neki od njih su sami birali pesme, a Kaliopi je pesma dodeljena.

Povezana vest:  Da li je Taylor povećala grudi?

– Meni je pesma koju ću pevati „Budi kao more“ bila najmanje poznata od svih Indeskovih. No, kada mi je ta pesma ponuđena i kada sam je čula, shvatila sam da je izuzetno teška i da je izazov da je otpevam.

Iz producentske kuće Haarlem S, koja je organizator koncerta, najavljuju spektakl za pamćenje. Pored pomenutih pevača, na sceni će biti desetak muzičara i nekoliko najboljih pratećih vokala sa ovih prostora.

Povezana vest:  MORSO - novi singl 'Žene grizu'

Karte su u prodaji u Sava Centru i Bilet centru, po ceni od 1500, 1900 i 2300.