ZircuS

SLOVENAČKI BEND ZIRCUS I NOVOSADSKI PRY ZAJEDNO SVIRAJU U NOVOM SADU

Slovenački elektro-rok-tribal bend ZircuS nastupiće, u okviru svoje turneje po Srbiji, u Novom Sadu u subotu 19. novembra 2011. godine, zajedno sa novosadskim metal bendom PRY, u prostorijama Rusinskog doma sa početkom u 22h časova.

Bend ZircuS pre Novog Sada imaće koncerte i u Beogradu 17.11. u klubu Underworld, kao i u Požarevačkom KB klubu dan pre novosadskog nastupa. Ovaj sedmočlani elektro/rock/tribal bend iz Slovenije, koji je počeo sa radom 2004 godine, odlukuju jaki, glasni, na momente mistični, brzo promenljivi zvukovi, koji sa vizuelnim projekcijama čine jedinstveno stanje između virtualnog i realnog sveta. Njihove koncerte ljudi opisuju kao unikatne, surove i futuristični koji ne ostavljaju goste koncerta u ravnodušnom stanju.

Povezana vest:  Ludim ženama sve je „Crno i belo"

Bend je izdao prvi official cd EPIC TRIBE, 24.9.2010 kod izdavačke kuće radia Študent u Ljubljani, koja je dobila dobre kritike i preko 12000 download-a samo preko torrent tracker-a mininova za mesec dana, a domaćoj javnosti predstavili su se i na EXIT Festivalu.

Novosadska podrška biće metal bend Pry osnovan 2007. godine od strane bubnjara Zoltana Šimona i Arpada More gitariste, koji će ovom prilikom predstaviti svoj autorski materijal sa objavljenog EP izdanja „From Morph“ na kome se nalazi 5 pesama. Bend PRY domaćoj publici imao je priliku da se predstavi na gitarijadama i festivalima u Srbiji.

Povezana vest:  Na aukciji štikla Lejdi Gage i šešir Majkla Džeksona

Koncert ova dva bend zakazan je za subotu 19. novembra 2011. godine u Rusinskom domu u Novom Sadu sa početkom u 22h.