MTV Reporter Bojan Brankovic i Galeb

MTV REPORTERI OTKRIVAJU DA LI JE NOVI SAD NAJVEĆI ZAGAĐIVAČ DUNAVA U EVROPI

Kako izgleda kada se mladima iz Srbije pruži šansa da ukažu na probleme iz njihove lokalne zajednice i to na kreativan i zanimljiv način, gledajte u novoj emisliji “MTV Reporteri”, samo na MTV kanalu utorkom i četvrtkom od 14:30.

U prvoj reportaži epizode, koja je na programu ovog utorka u 14:30, MTV Reporter Bojan Branković iz Novog Sada istražuje zašto se u ovom gradu dnevno ispuste dvadesetčetiri tone otpadnih materija u reku Dunav, što Novi Sad čini najvećim evropskim zagađivačem pomenute reke. Uz pomoć MTV ekipe i Jovana Stojanovića sa radija “021”, voditelja najslušanijeg radijskog Jutarnjeg programa u Novom Sadu, Bojan je pokušao da otkrije zašto su nadležne gradske službe zanemarile ovu temu.

Povezana vest:  AMC bioskop petkom uveče: Sedam godina na Tibetu 26. marta

MTV Reporteri u akciji 2Odmah zatim, u drugoj reportaži koja je na programu u utorak od 14:30, MTV Reporterka Tea Bošnjački iz Beograda istražuje prirodu odnosa kupac-prodavac i pokušava da odgovori na pitanja o toleranciji i osnovnom kućnom vaspitanju: da li razlog za (ne)ljubaznost prodavaca leži u pukom fizičkom izgledu kupca? Pomoć u izradi priloga Tei je pružila MTV ekipa i Dušan Čavić, autor kultnih serijala “Cirklotron” i “Marka Žvaka” emitovanih na TV B92.

Povezana vest:  E! uživo sa crvenog tepiha sa 71. dodele Emi nagrada u nedelju u ponoć

Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:30 i reprizno sredom i petkom u 08:00, samo na MTV kanalu!