Sve popularnije takmičenje „Stars“ napustilo još četiri takmičara

LexingtonOdlukom stručnog žirija, u četvrtak 18.februara u emisiji „Stars“ na TV Košava, dalje takmičenje napustili su Branka Žiža, Aleksandar Ubiparipović, Lidija Ivković i Milica Šimšić. Gost i treći član žirija bio je Miloš Vuksanović, gitarista Lexington benda, a pored njega, dvanestu emisiju za redom, svoje glasove davali su i Cveta Majtanović i Bane Opačić.
Mladim pevačkim nadama nije bilo pravo što su napustili takmičenje, ali „Stars“ ipak pruža poslednju šansu onima koji su ispali. Ukoliko neko od ova četiri takmičara bude imao dovoljan broj fanova koji će glasati, može da se vrati u ovaj multimedijalni šou i nastavi borbu za vrednu nagradu.
Ukoliko niste imali priliku da vidite i čujete sve takmičare, njihove nastupe možete videti na zvaničnom sajtu ovog pevačkog takmičenja na internet adresi www.starsmusic.rs . 
Već u utorak u 21.10h na Televiziji Košava, predstaviće nam se i sedma grupa takmičara a u ulozi trećeg člana žirija svoje stručno mišljenje daće popularna pevačica i bivša članica grupe „Beauty Queens” Ivana Selakov.

Povezana vest:  Lejdi Gaga otkazala nastupe zbog upale zglobova