Gibo_BJ_LiveDžiboni pred 10.000 Novosađana u „Spensu“

Popularni hrvatski mužičar Džiboni priredio je sinoć spektakl za 10.000 svojih fanova, koji su u novosadskom „Spensu“ skoro tri sata uživali u njegovim pesmama.

Koncert je započeo pesmom „Činim pravu stvar“, a publika je već od prvih taktova pružila zdušnu podršku popularnom Džibi.

Usledili su hitovi „Žeđam“, „Dvije duše“, „Tajna vještina“, da bi numeru „Tempera“ Džiboni izveo na improvizovanoj bini u obliku svetionika.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA, ''Highway trio'' za večeras priprema specijalno iznenađenje

Koncert su uveličali Maja Asuzena i „The London Community Gospel Ćoir“, koji su mu pružili podršku u izvođenju pesama „Mirakul“, „Hodaj“, „Ne odustajem“, dok je pratnja pesmama „Libar“ i „Judi, zviri, beštije“ bio Vlatko Stefanovski.

Pre prvog odlaska sa bine, Džiboni je pesmu „Vrime da se pomirim sa svitom“ izveo šetajući se kroz publiku i poručujući im da se vole i vode računa o sebi i drugima.

Povezana vest:  Amira za kraj godine u Pančevu, Paraćinu i Somboru

Džibonijev gost bio je i Damir Urban, koji je svoju pesmu „Budi moja voda“ otpevao sa tribina, dok su koncert, nakon povratka na bis, završili duetom „Posoljeni zrak i razlivena tinta“.

Džiboni je tokom nastupa nekoliko puta silazio u publiku, a na kraju je izveo specifičan gest kada je za devojku iz publike do njenog dečka, koji se nalazio na drugoj strani hale, „organizovao“ prenošenje u gumenom čamcu kroz publiku.

Povezana vest:  Seleni Gomez najviše nagrada Tin čojs

Koncert u „Spensu“ održan je u sklopu Džibonijeve turneje „Toleranca Tour 2010/11“.