Dani'el 02

MTV WEB PREMIJERA: DANI’EL – “SAFE”

Sajtovi regionalnog MTV-ja pripremili su za utorak, 4. oktobar web premijeru spota “Safe” mladog varaždinskog izvođača Dani’ela, koji je režirao ugledni modni fotograf Marko Grubišić.

Pesma “Safe” naći će se na Dani’elovom predstojećem albumu “The Book Pt. 1”.

Dani’el je svojim hrvatsko-engleskim albumom “The Book Pt. 1” ostvario uspešnu saradnju sa producentima iz Los Anđelesa, nominovanim za nagradu Grammy, koji ujedno sarađuju i sa poznatijim svetskim zvezdama kao što su Beyonce, Wyclef Jean, Bruce Springsteen, OneRepublic, Leona Lewis i mnoge druge. Dani’el je na albumu radio u Wild Cowboys studiu iz Beča i producentom P. Flo Macheckom, koji je sarađivao s Lady Gagom na maxi singlu “Alejandro”. Zvanične remixe za predstojeći album “The Book Pt. 1” potpisuju Ivica Petak i Pavao Wyrus, poznati DJ-i rvatske scene.

Povezana vest:  Nikola Vranjković 7. septembra u Botaničkoj bašti: Biće ovo drugačiji koncert...

Tekst za singl „Safe“ potpisuje Doron A. Ancar iz Izraela, a muziku je napisao sam Dani’el. Za aranžman se pobrinuo Saša Fišter, dok produkciju potpisuje Albert Koler. Mastering je realizovao Patrick Flo Macheck za Wild Cowboys studio iz Beča.

Iza pseudonima Dani’el krije je Danijel Majcen, rođeni Varaždinac, akademski obrazovani muzičar, koji danas radi i kao redovni profesor u jednoj muzičkoj školi.

Povezana vest:  Održavanje EXIT festivala biće simbol pobede Srbije nad pandemijom