zabranjeno_pusenje_sejoUstanova novi spot Zabranjenog pušenja

Zabranjeno pušenje posle 20 godina održaće povratnički koncert u Novom Sadu 27. februara u klubu „Trema“, a početkom marta trebalo bi da objavi „Ustanovu“ kao drugi singl sa regionalno uspešnog albuma „Muzej revolucije“.

-Sretan sam što ovako brzo imao već drugi spot, jer album ima stvarno zahvalnih pjesama za spotove. Spot će biti animiran sa igranim djelovima, koje smo radili u ‘plavom ključu’. Priča je o psihopati kome se čini da ga televizor jede, a u stvari ga proždire sadržaj televizije – otkriva vođa Pušača Sejo Sekson.

Povezana vest:  SVETSKI POP FENOMEN I GLUMICA SELENA GOMEZ BIĆE DOMAĆIN “2011 MTV EMA”

U taboru Zabranjenog pušenja dosta se razmišljalo koju pesmu uzeti za drugi spot, posle prvog rađenog za regionalni hit „Modni guru“, a jedan od podstreka da to bude „Ustanova“ neočekivano je stigla prilikom decembarske koncertne promocije „Muzeja revolucije“ u Domu omladine Beograda.

-Mi smo planirali jednu drugu stvar, ali kada sam pričao sa (Momčilom Bajagićem) Bajagom i rekao mi je da misli da bi ‘Ustanova’ bila odlična za spot. Za ‘Ustanovu’ su lobirali još neki ljudi preko interneta i to je konačno prelomilo – kaže Sejo.

Povezana vest:  Shakira - audicija za izbor plesaca, petak, 06. maj u 11h

Za povratnički koncert Pušača u Novom Sadu možete na blagajni „Treme“ za samo 700 dinara kupiti ulaznicu, uz koju kao poklon sleduje i CD „Muzej revolucije“, u izdanju Long Play-a!!!