devojke_90

Žurka uz muziki devedesetih u Beogradskoj areni (FOTO)

 

Dugo najavljivani festival „Volim devedesete“ počeo je večeras u Beogradskoj areni, u 21:00, muzikom koju je puštao DJ, da bi ubrzo prvi na scenu stupio Knez i otvorio program svojim velikim hitom „Tina Bambina“, a nakon njega nastupio je najtraženiji doktor ‘90 – Dr Iggy, pesmom koja je obeležila poslednju deceniju XX veka u Srbiji, „Oči boje duge“, a Arena je  već bila u delirijumu! Publiku je dodatno podigla grupa Energija pesmom „Zašto moje suze teku sad“, kao i pevačica Gala, čiji je izlazak na scenu više od 10.000 duša u sali ispratilo vriskom.

Povezana vest:  Vlado Georgiev posle šest godina objavljuje novi album

Nakon nje, kao specijalne gošće nastupile su NS Ladies – Slađana Ivanišević i Jelena Mrkić, a potom i Niggor, koji je i one malobrojne „uspavane“ podigao na noge. Ali manji incident koji se desio za vreme Gruovog nastupa, kada se jedna obožavateljka popela na binu, sve je razmrdao, pogotovo  obezbeđenje koje ju je brže bolje skinulo sa bine. Nakon toga nastupio je još jedan specijalni gost – Željko Šašić, što je izazvalo opšte oduševljenje u VIP delu publike.

Na ovom festivalu otpevane su i dve pesme u čast pevačice, Ksenije Pajčin, koju je pre godinu i po dana tragično nastradala. Prvu pesmu otpevala je grupa Duck, iz koje je Xenia i potekla, dok je druga, „Divan dan“, jedna od prvih pesama u njenoj solo karijeri, puštena na video bimu.

Povezana vest:  Muzički program 18. Festivala evropskog filma Palić

Nakon sećanja na prerano preminulu pevačicu, nastupila je grupa Funky G, i to u originalnom sastavu – Gagi i Anabela, koji su se prvi put pojavili zajedno na sceni od razvoda.

Kao što je i najavljeno, nastupile su i „Modelsice“, ali bez gospođe Meljničenko. Zapevala je i Vlatka Pokos…

Jednako puna energije kao što je to bila i pre skoro dve decenije, nastupila je i Slađa Delibašić. Nastup lepše polovine grupe Đogani fantastico posebno je oduševio sve prisutne u Areni, a nakon nje nastupio je momak koji je igrao u čast Majkla Džeksona i izveo je neke od čuvenih pokreta preminulog kralja popa. Posle koreografije kakvu je Majkl izveo u jednom od svojih spotova, nastupila je grupa Beat Street u sastavu – Husa i Beba, sada bračni par, koji je godinama, dok je grupa bila na vrhuncu popularnosti, krio da su u vezi. Ljuba, treći član ove grupe, inače suprug pevačice Elle B, nije se pojavio sa njima na sceni.

Povezana vest:  Nišville koncert i workshop Elmhurst College Jazz Band u Nišu

A šta se još dešavalo u Areni bolje će vam reći slike!

{vsig}ARENA_90_TE{/vsig}