nemanja_nedovic_cz_hem

REGIONALNA LIGA

Nemanja Nedović: Može još bolje, očekuje nas težak meč u Podgorici

 

Košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović je istakao svoje zadovoljstvo nakon startne pobede u regionalnoj ABA Ligi, a nakon toga se isvrnuo na svoju novu ulogu u timu Crvene zvezde koju mu je dodelio iskusni strateg Svetislav Pešić. Naravno, Nedović gleda isključivo ka narednim susretima, a on će biti za samo tri dana u prestonici Crne Gore protiv jake ekipe Budućnosti.

Povezana vest:  Džikić: Previše mekano smo počeli utakmicu

-Prva pobeda najbitnija, prva utakmica je najteža. Posle jednog dobrog prvog poluvremena gde smo kontrolisali igru i skok, došlo je do naglog pada u našoj igri i protivnik je imao puno šuteva za tri poena. U našoj igri, vidi se, da ima puno prostora za napredak i ostaje nam samo da nastavimo da treniramo i da iz utakmice u utakmicu ispravljamo naše greške – rekao je Nedović.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Jovanović: Očigledan je pad u formi

Saradnja sa Pešić za Nedovića ne predstavlja problem.

-Sa Pešićem sa sarađivao pre tri godine, tada nisam puno igrao i nije mi bilo teško da se adaptiram na novi sistem. Prebacio me je na dvojku, ta pozicija mi više odgovara jer ne moram da prevodim loptu i tako mogu maksimalno da se skoncentrišem na odbranu ali i mogu da se prebacim na jedinicu.

Povezana vest:  EVROLIGA, Jovanović: Odbrana i huk sa tribina su nam doneli pobedu

Sledeća utakmica je u Podgorici.

-Očekuje nas teška utakmica u Podgorici, moramo dobro da spremimo tu utakmicu i da se nadamo najboljem – veli Nedović.