Maratonsko superfinale Demomastersa Beograda 202 

Ekipa-Demo-MastersaRadio Beograd 202 saopštio je danas da će 25. februara biti održano šestočasovno superfinale njihovog tradicionalnog takmičenja neafirmisanih rok bendova „Demomasters 7“. 
Iz Studija 6 radio Beograda u četvrtak od 19.00 do 1.00 Beograd 202 će direktno prenositi superfinale „Demomastersa 7“, a slušaoci će uz žiri izglasati pobednika koga očekuje kao nagrada izdavanje albuma u zajedničkoj produkciji Beograda 202 i PGP RTS-a. 
U superfinalu su sastavi „Glad“ iz Niša, „Burning sajkl“ (Burning Cycle) iz Rume, zrenjaninski „Garlik“, „Kvazar“ i „Raskršće“, „Uvertira“ iz Novog Sada, „Koton pikers“ (Cotton Pickers) iz Mladenovca, piroćanski „Kuriri“ i „Santos braders“ (Brothers) iz Bačke Palanke. 
Iz Beograda su „Skumi“ (Sqmy), „Tekilers“ (Tequillers), „Destinejšn“ (Destination), „Rok bulevar“, „Rezister“ i „Aniven“ (Uneven). 
U takmičenju „Demomasters 7“ učestvovalo je preko 160 bendova iz Srbije, a superfinalisti su najbolji bendovi iz tri finalne večeri nedavno održane u Beogradu i Novom Sadu. 

Povezana vest:  MTV Premijera: Yammat "Tragovi"