MTV EMA 2011 LOGO

JOŠ ŠEST DANA DO KRAJA GLASANJA ZA MTV BEST ADRIA ACT

Ko će biti dobitnik: Dubioza kolektiv, Hladno pivo, Magnifico, S.A.R.S. ili SevdahBABY?

Glasanje traje do nedelje, 16. oktobra u ponoć na www.mtvema.com

Ostalo je još samo šest nedelju dana do kraja glasanja za MTV Best Adria Act nagradu za koju su ove godine nominovani Dubioza kolektiv, Hladno pivo, Magnifico, S.A.R.S. i SevdahBABY.

Povezana vest:  Raspada se bend "My Chemical Romance"

Za vaše favorite za MTV Best Adria Act možete da glasate na www.mtvema.com do nedelje, 16. oktobra u ponoć. Pobednik iz svakog regiona Evrope ući će u konkurenciju i novo glasanje za Best Europe Act, za koje takođe možete da glasate na sajtovima www.mtvema.com.

Zato požurite i dajte glas svom favoritu na www.mtvema.com do nedelje, 16. oktobra u ponoć!

O MTV EMA 2011:

Povezana vest:  Lady GaGa: Želim italijanskog donora sperme!

Ovogodišnja dodela evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards) će se održati 6. novembra u Belfastu od 21:00 sa prenosom uživo na regionalnom MTV kanalu. Voditeljka dodele biće mlada glumica i pevačica Selena Gomez. Lady Gaga vodi u grupi nominovanih za EMA nagradu sa šest nominacija, Katy Perry i Bruno Mars je slede u stopu sa četiri nominacije. Adele, Justin Bieber i Thirty Seconds To Mars takmiče se za tri nagrade svaki. Ostali nominovani za EMA nagrade su Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa i Kings of Leon i Red Hot Chili Peppers, koji su jedno i prvi potvrđeni izvođači na ovogodišnjoj EMA dodeli.

Povezana vest:  NOVI SPOT IRENE BLAGOJEVIĆ!