REDBULL_MC_BATTLE

BORBA MC-JEVA NA MTV KANALU

Red bull MC battle od subote, 15. oktobra u 20:00 samo na mtv-ju

 

Diviš se ljudima koji su brzi i britki na jeziku? Koji umeju da odgovore na prozivke duhovito i u stihu, bez treme i straha, kao da recituju tuđ tekst, a zapravo u trenutku sklapaju rime dok oduševljena publika navija i pravi neverovatnu atmosferu? Ako voliš freestyle, onda MTV ima pravu stvar za tebe!

Od subote, 15. oktobra u 20:00, ekskluzivno na MTV kanalu možeš da pratiš ovogodišnji Red Bull MC Battle – takmičenje koje mladim MC-jevima pruža priliku da se predstave i da u direktnoj borbi jedan na jedan dokažu svoj talenat i umeće freestylinga.

Povezana vest:  JON BELLION IZABRAN ZA MTV PUSH IZVOĐAČA

Red Bull MC Battle je ujedinio tri ex-YU države, Srbiju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. U prvoj epizodi pratićemo kako su freestyleri u Sarajevu bacali rime, primali prozivke i „punch-eve“, ne bi li osigurali sebi prolazak u regionalno finale. Konačnu reč imali su članovi žirija, koji su činili hiphoper Frenkie, DJ Soul – DJ i pokretač emisije FM Jam i MC Sterma – pobednik prošlogodišnjeg Red Bull MC Battle-a održanog u Sarajevu. Poznato MTV lice – Galeb bio je voditelji programa.

Povezana vest:  Novi singl Lejdi Gage 13. februara

MC-jevi iz Sarajeva predstavili su se publici na najbolji mogući način, koja ih je sve vreme uzvicima podrške, oduševeljenja ili u nekim slučajevima i negodovanja nosila dalje kroz runde. Kako su borbe izgledale i kojih pet MC-jeva su sebi osigurali prolazak u veliko regionalno finale, možete da pratite samo na MTV-ju u subotu, 15. oktobra od 20:00, i reprizno nedeljom od 15:40 i ponedeljkom u 19:30.

Povezana vest:  Drake nam otkriva još jedan delić njegove priče!

I sledećih nedelja u istim terminima nastaviće se borba rečima, kada će na Red Bull pozornici nastupiti srpski i hrvatski freestyleri, a pet najboljih MC-jeva iz ovih država ponovo će odmeriti snage u velikom regionalnom finalu u Sarajevu…