Igor Blažević, poznatiji kao Inspektor Blaža, danas je iznenadio putnike voza „Soko” na relaciji Beograd – Novi Sad, i u svom prepoznatljivom zabavnom maniru ulepšao im vožnju na ovoj relaciji.

Kao jedan od izvođača na predstojećem Beer Festu, koji će biti održan od 18. do 21. avgusta na

beogradskom Ušću, putnicima je postavljao niz pitanja vezano za tri veka dugu istoriju pivarstva u Srbiji, a oni koji su tačno odgovorili dobili su i specijalne VIP ulaznice za ovu manifestaciju.

“Nemojte da vozite kola

ako ste pod uticajem alkohola.

Povezana vest:  Nastavlja se akcija sniženja u JUGOTONU

Bolje sednite na voz

i dođite na Beer Fest

spremni skroz“, poručio je Blaža u svom stilu.

Kako bi se publika bezbedno vratila sa festivala, nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika „Srbija voz” obezbedila je dodatne polaske za Novi Sad i Vršac sa stanice Novi Beograd:

– Petak, 19. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;

– Subota, 20. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;

– Nedelja, 21. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;

Povezana vest:  NEW YORKER po treći put predstavlja Fresh Island Festival u Hrvatskoj

– Ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac.

Vozovi na relaciji Novi Beograd – Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

Svim posetiocima koji žele da na festival dođu vozom na raspolaganju je takođe veliki broj polazaka u okviru redovnog putničkog saobraćaja.

Za dodatne polaske važiće specijalne cene (Beograd – Novi Sad 380,00 RSD i Beograd Vršac 409,00 RSD), a karte se mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza (www.srbijavoz.rs).

Povezana vest:  Mato Došen – Gold Collection

Pored Blaže i Kljunova, na Beer Festu nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li, Atomsko sklonište, Django  & Space Cowboys, Dzepovi, Pent-house Band, Rock Apoteka, Rock Ko Fol, Queen real tribute i mnogi drugi! Više informacija može može se pronaći na belgradebeerfest.com.

Foto: Skymusic