Lollobrigida press

LOLLOBRIGIDA SNIMILA SPOT SA POZNATIM LICAMA REGIONALNIH TELEVIZIJA!*

 

Zagrebačka electro-pop atrakcija Lollobrigida snimila je spot za svoj poslednji singl „Sex on tv, sex on the radio“, koji opisuju kao zabavnu I ironičnu disco pesmu o svetu medija i današnjim medijskim zahtevima.

-Ideja je bila napraviti šaljivi osvrt na današnju medijsku scenu i zahtjeve koje mediji imaju prema zvijezdama. Što smo sve u stanju napraviti da budemo na tv-u? Uloge smo dodijelili našim prijateljicama i prijateljima tv voditelji(ca)ma s hrvatskih i regionalnih tv kuća. Svaka im čast, stvarno su ispali nadljudi. Bilo je odlično -zadovoljno je prokomentarisala pevačica sastava Lollobrigida Ida Prester nakon završetka snimanja.

Povezana vest:  Nišville šalje muzičare iz Srbije u Kinu

Spot je sniman u studiju Alfa filma, a režiser je Timote Neonski. Miksanje I mastering pesme potpisuje poznati slovenski producent Gregor Zemljić. Zbog potreba snimanja spota, bend je ujedinio voditeljke i voditelje regionalnih TV kuća pa su tako glavni protagonisti spota, osim članova Lollobrigide, poznati voditelj i voditeljii: Mia Kovačić, Marijana Batinić, Iva Šulentić, Petra Nižetić, slovenska glumica i voditeljka Katarina Čas, beogradska voditeljka Una Senić i sve popularniji voditelj Ivan Šarić, miljenik pripadnica lepšeg pola.

Povezana vest:  Rokeri pevaju za Natašu na Heart Rock Festu

Ida je najavila da spot obiluje ironičnim i šaljivim scenama: „*Mia Kovačić za potrebe spota boluje od anoreksije, Marijanu Batinić maltretira neurotični stilista…Ivan Šarić palicom tera obožavateljke… Bit će tu puno zabavnih scena, pričekajte premijeru*!“

“Sex on tv, sex on the radio“ je ujedno i treći singl albuma koji bi trebao izaći krajem godine dok spot očekujemo na televizijama i internetu kroz koji dan!

Povezana vest:  Za vikend Botanička bašta postaje prestonica džeza